Böyle kazalar riske atılmaz. Sık kullanımı sakıncalı ama şu an almanı öneririm, adette gecikme yapıyor, haberin olsunİYİ aksamlar arkadaşlar :) bir sorum olacak. Tabii keyfe göre davranılacak bir konu değil ancak. İliski esnasında prezervatif yırtıldı. Yırtıldıgını iliski bitince değil iliski sırasında anladık hemen sonlandırdık devam etmedik toplanıp hap aldık geldik ancak icemedim yan etkilerini olası seylerini internette arastırınca biraz cekindim. Çünkü basit bir hap değil kafaya göre alınsın ..bence yani.. partnerim bosalmadım diyor. Ben de bosaldıgını hissetmedim. Ama icemedim de ( hap ella bu arada ) yani senede 1-2 kez dışında kullanılmaması bile öneriliyor daha evvel kullanmadım ama ağır bi ilaç oldugunu okudugumdan cekindim, anlarsınız umarım
Bütün sevişme sırasında takılı kalan prezervatifteki kayganlaştırıcı kuruyor, kadındaki ıslaklık da yeterli değilse yırtılabiliyor. İnşallah yaşamazsınızNasıl yırtılabiliyor bu prezervatif, inşallah bir gün başıma geldiğinde anlamam.
Sag olun kimisi kanama oluyor içince yazmıs korktum. Haptan sonra illiskiye devam edilir miBöyle kazalar riske atılmaz. Sık kullanımı sakıncalı ama şu an almanı öneririm, adette gecikme yapıyor, haberin olsun
Oyyle de kotu seyler yazan da olmus. HErkeste etkisi aynı olmaz ama vertigomu tetikler mi ki dedim baş donmesi de yan etkilerinde yazdığı için. Basit bi şey değil yan etkileri de. Kullandınız mı hiç yan etki yaptı mı. İnsan korkuyor insanız haliyle.İçip yan etki yaşaman içmeyip hamile kalmandan daha kötü değildir herhalde.
Tahriş olmaz mı hemen anlaşılır sanki, rahatsızlık hissi verir zaten o. Büyük konuşmayacağım yooBütün sevişme sırasında takılı kalan prezervatifteki kayganlaştırıcı kuruyor, kadındaki ıslaklık da yeterli değilse yırtılabiliyor. İnşallah yaşamazsınız
Ara kanama yapabilir ama öyle çok şiddetli olmaz. Vertigonu da tetiklerse bir kaç gün idare edeceksin. Bütün yan etkileri yaşayacaksın diye bir şey yok, felaket çağırmaSag olun kimisi kanama oluyor içince yazmıs korktum. Haptan sonra illiskiye devam edilir mi
Tahriş de olur anlaşılır da ama erkek anlamayabilir, kadın daha çok hisseder durumuTahriş olmaz mı hemen anlaşılır sanki, rahatsızlık hissi verir zaten o. Büyük konuşmayacağım yoo
Doğru diyorsunuz. Soguyorum iliskiden ya. İlk kez böyle aksilik olduAra kanama yapabilir ama öyle çok şiddetli olmaz. Vertigonu da tetiklerse bir kaç gün idare edeceksin. Bütün yan etkileri yaşayacaksın diye bir şey yok, felaket çağırma
Bir de hap sonrası iliskiye devam edilebiliyor mu ..saçma soruyorum amaAra kanama yapabilir ama öyle çok şiddetli olmaz. Vertigonu da tetiklerse bir kaç gün idare edeceksin. Bütün yan etkileri yaşayacaksın diye bir şey yok, felaket çağırma
Korunarak tabi ki devam edersin, buna bir engel yokBir de hap sonrası iliskiye devam edilebiliyor mu ..saçma soruyorum ama
Bu kadar korkuyorsan ya spiral taktıracaksın ya düzenli doğum kontrol hapı kullanacaksın. O zaman endişen kalmazDoğru diyorsunuz. Soguyorum iliskiden ya. İlk kez böyle aksilik oldukeşke agır olmasa bu haplar. cidden erkek gibi olsak keşke rahat
Neden rahatmis hamile kalip kalmaman onu da seni tedirgin ettigi kadar etmeliDoğru diyorsunuz. Soguyorum iliskiden ya. İlk kez böyle aksilik oldukeşke agır olmasa bu haplar. cidden erkek gibi olsak keşke rahat
Cok sağool ablacım utandımKorunarak tabi ki devam edersin, buna bir engel yok
Çok doğruBu kadar korkuyorsan ya spiral taktıracaksın ya düzenli doğum kontrol hapı kullanacaksın. O zaman endişen kalmaz
Yok kullanmadım bilemiyorum yan etkilerini. Hamile kalman cok mu basit kalır yani bu ilacın yan etkilerinin yanında?Oyyle de kotu seyler yazan da olmus. HErkeste etkisi aynı olmaz ama vertigomu tetikler mi ki dedim baş donmesi de yan etkilerinde yazdığı için. Basit bi şey değil yan etkileri de. Kullandınız mı hiç yan etki yaptı mı. İnsan korkuyor insanız haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?