Prezervatif yırtılması

cool_lime

Hedef 60 kilo. Durmak yok yola devam💃
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.761
5.440
108
Kizlar yardimci olursanız sevinirim.
Pazar günü eşimle birliktelik sonrasi baktık ki prezervatif ortadan kopmuş yarisi var yarisi yok. Hemen duşta o bölgeye su tuttum kalan parca dustu. Bu arada adetime yakin günlerdeyim bugun 27 gün oldu.ha oldum ha olucam şişkinlik akinti var ama hamilelikte de ayni belirtiler oluyor ya... Hamile kalmış miyimdir kucuk çocuğum var biraz endişeliyim. Bu durumu yaşayan oldu mu

Test yapın ama hamile olduğunuzu sanmıyorum 27 gun oldu diyorsunuz muhtemelen yumurtlama dönemi gelmeden birliktelik olmus eger erken yumurtlamamissaniz ki bu zor ihtimal hamile değilsiniz emin olmak için yine de test yapi

Cok dusuk bir ihtimal hamile kalmanız, keske ertesi gün hapı alip içseydiniz en azından içiniz rahat ederdi

Kizlar yardimci olursanız sevinirim.
Pazar günü eşimle birliktelik sonrasi baktık ki prezervatif ortadan kopmuş yarisi var yarisi yok. Hemen duşta o bölgeye su tuttum kalan parca dustu. Bu arada adetime yakin günlerdeyim bugun 27 gün oldu.ha oldum ha olucam şişkinlik akinti var ama hamilelikte de ayni belirtiler oluyor ya... Hamile kalmış miyimdir kucuk çocuğum var biraz endişeliyim. Bu durumu yaşayan oldu mu
Bende çok korkuyorum yaa bende de aynı hamile kalmak korkusu var oğlum daha küçük spiral taktırdım ama kontrole gidemedim bi türlü yarın kontrolüm var eşim geçen içime boşaldı Allahım olmayanlara versin artık psikolojikmidir nedir hafif bulantım var gibi herşeyin hayırlısı da doğum çocuk bakmak çok zor😔

Test yapın ama hamile olduğunuzu sanmıyorum 27 gun oldu diyorsunuz muhtemelen yumurtlama dönemi gelmeden birliktelik olmus eger erken yumurtlamamissaniz ki bu zor ihtimal hamile değilsiniz emin olmak için yine de test yapi

Cok dusuk bir ihtimal hamile kalmanız, keske ertesi gün hapı alip içseydiniz en azından içiniz rahat ederdi
Icim rahatladı insAllah reglim gelir kisa zamanda. Hapi esim istemedi. Erken menopoza giren bile olmus 22 yasinda bide hormonları bayaga sarsıyor. Zaten hapi ogrendigimde vakit geçmişti daha once spiral taktirdim kaydi ilaçlar mahvetti
Bende çok korkuyorum yaa bende de aynı hamile kalmak korkusu var oğlum daha küçük spiral taktırdım ama kontrole gidemedim bi türlü yarın kontrolüm var eşim geçen içime boşaldı Allahım olmayanlara versin artık psikolojikmidir nedir hafif bulantım var gibi herşeyin hayırlısı da doğum çocuk bakmak çok zor😔
Evet benim 2 tane var zaten balayında hamile kaldim cok yoruldum her yolu deniyorum korunmak için cok zor bu işler ya

Yarin eczaneden alip denesem belli olur mu sizce
Ben onlara güvenemiyorum nedense en garantisi kan çünkü 1 günlük bile olsa betahcg değeriniz mutlaka gösterir. Sağlık ocaklarıda yapıyor gebelik testini eczaneye gideceğinize kan verin kafanız rahatlasın varmı yokmu şüphesi yaşmaktan kurtulursunuz

Ben onlara güvenemiyorum nedense en garantisi kan çünkü 1 günlük bile olsa betahcg değeriniz mutlaka gösterir. Sağlık ocaklarıda yapıyor gebelik testini eczaneye gideceğinize kan verin kafanız rahatlasın varmı yokmu şüphesi yaşmaktan kurtulursunuz
Bikac gun daha bekliyim en iyisi 5 gun oldu daha cikmaz sanirim

Evet kalabilirsiniz.
Sonucta yirtilmis ve sperm iceri akmis.
Ertesi gun hapi almaliydiniz

Merhaba ertesi gün hapindan sonra adetde değişiklik olur mu mesela daha koyu renk ve yoğunlukya akması normalden biraz az olması ama tam gününde başlaması bunlar normal mi ?
Bende böyle birsey olmamıştı fakat mide bulantısı ve 1 ay boyunca kasık agrisi tarzında yan etki yaptı. Prospektuse bakmalısın, cok yan etkisi var, Bende olmadi ama belkide olan yan etkilerdir sizin dediklerinizde.

Bende böyle birsey olmamıştı fakat mide bulantısı ve 1 ay boyunca kasık agrisi tarzında yan etki yaptı. Prospektuse bakmalısın, cok yan etkisi var, Bende olmadi ama belkide olan yan etkilerdir sizin dediklerinizde.
Kasık ağrısı bendede oldu ara kanama oldu ve ara kanamadan iki hafta sonra adet günümde tam günümde oldum ama normal adet gibi değil koyu rengi ve pekmez gibi katı akıyor

Kasık ağrısı bendede oldu ara kanama oldu ve ara kanamadan iki hafta sonra adet günümde tam günümde oldum ama normal adet gibi değil koyu rengi ve pekmez gibi katı akıyor
Belki gebe kalma ihtimaliniz yuksekti o yuzden oldu

Yaygın:
- bulantı, karın ağrısı, karında rahatsızlık hissi, kusma
- baş ağrısı, baş dönmesi
- ağrılı adet kanaması, alt karın ve kalça bölgesinde ağrı, meme hassasiyeti
- halsizlik
- duygu durumunda ani değişimler
- kas ağrısı, sırt ağrısı
Yaygın olmayan:
- ishal, ağız kuruluğu, mide yanması, bağırsak gazları
- anormal vajinal kanama ve menstrual bozukluklar (periyotlarda uzama, hafif düzeyde
beklenmeyen vajinal kanama, ağır düzeyde / normalden uzun düzensiz periyotlar, adet
kanaması öncesinde gerginlik, sinirlilik, baş ağrısı, yorgunluk gibi çeşitli belirtilerin
gözlenmesi)
- vajina ve çevresinde iltihabi durum, vajinal akıntı
- sıcaklık basması
- iştah durumunda değişimler, duygusal bozukluklar, aşırı endişe hali, huzursuzluk, uyumada
güçlük, uykusuzluk, cinsel istekte artma / azalma
- influenza (grip)
- akne, cilt lezyonu, kaşıntı
- migren
- görme bozuklukları
- keyifsizlik, ateş, üşüme
Seyrek:
- genital bölgede kaşıntı, cinsel ilişki sırasında ağrı, önceden var olan bir yumurtalık kistinin
patlaması, anormal düzeyde hafif geçen adet kanaması
konsantrasyon kaybı, baş dönmesi, titreme, yer ve zaman kavramını yitirme, tat alımında
bozukluk, baygınlık
- gözlerde anormal hisler, göz kızarıklığı, gözlerde ışığa duyarlılık
- boğaz kuruluğu
- kurdeşen
- susama hissi

Prospektusteki yan etkiler

Belki gebe kalma ihtimaliniz yuksekti o yuzden oldu

Yaygın:
- bulantı, karın ağrısı, karında rahatsızlık hissi, kusma
- baş ağrısı, baş dönmesi
- ağrılı adet kanaması, alt karın ve kalça bölgesinde ağrı, meme hassasiyeti
- halsizlik
- duygu durumunda ani değişimler
- kas ağrısı, sırt ağrısı
Yaygın olmayan:
- ishal, ağız kuruluğu, mide yanması, bağırsak gazları
- anormal vajinal kanama ve menstrual bozukluklar (periyotlarda uzama, hafif düzeyde
beklenmeyen vajinal kanama, ağır düzeyde / normalden uzun düzensiz periyotlar, adet
kanaması öncesinde gerginlik, sinirlilik, baş ağrısı, yorgunluk gibi çeşitli belirtilerin
gözlenmesi)
- vajina ve çevresinde iltihabi durum, vajinal akıntı
- sıcaklık basması
- iştah durumunda değişimler, duygusal bozukluklar, aşırı endişe hali, huzursuzluk, uyumada
güçlük, uykusuzluk, cinsel istekte artma / azalma
- influenza (grip)
- akne, cilt lezyonu, kaşıntı
- migren
- görme bozuklukları
- keyifsizlik, ateş, üşüme
Seyrek:
- genital bölgede kaşıntı, cinsel ilişki sırasında ağrı, önceden var olan bir yumurtalık kistinin
patlaması, anormal düzeyde hafif geçen adet kanaması
konsantrasyon kaybı, baş dönmesi, titreme, yer ve zaman kavramını yitirme, tat alımında
bozukluk, baygınlık
- gözlerde anormal hisler, göz kızarıklığı, gözlerde ışığa duyarlılık
- boğaz kuruluğu
- kurdeşen
- susama hissi

Prospektusteki yan etkiler
Yok çok düşük bir ihtimal üzerine kesin koruma olsun die içtim ilacı birleşme olmadı elini kendi organından benim organıma getirdi ya sperm varsa düşüncesi yüzünden içtim sizce bu yüksek ihtimale sahip mi 😔

Yok canım ya imkansız
Bizde imkansız dedik de bir defa girdi aklımıza ilaç aldık herşey açıklamada yazıldığı gibi oldu sadece adetim normalden daha koyu kivanli ve katı ve az bunuda ilaç hormonlarımı etkilediği için olmuştur die düşündüm yerleşme kanaması az silik oluyormuş adetten önce oluyormuş benim adetim günümde geldi öncesinde bir akıntı olmadı sadece doku ve rengi garip

Bizde imkansız dedik de bir defa girdi aklımıza ilaç aldık herşey açıklamada yazıldığı gibi oldu sadece adetim normalden daha koyu kivanli ve katı ve az bunuda ilaç hormonlarımı etkilediği için olmuştur die düşündüm yerleşme kanaması az silik oluyormuş adetten önce oluyormuş benim adetim günümde geldi öncesinde bir akıntı olmadı sadece doku ve rengi garip
Aynen öyle pembesi gelir, ilaçtan dolayıdır, dedigin sekilde hamile kalamazsın birde ilac içmişsin imkansız o yüzden

Back
X