- 29 Temmuz 2024
- 147
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi minnnikburun
-
Bende 6.haftamda icmeye baslamistim 15. Haftamda biraktim ama bulantim gectigi icin birakmistim. Daha ileri haftalara kadar kullananlari duymustumMerhaba kızlar. 17 hafta 6 günlük hamileyim. Her gece yatmadan önce bir tane Prilam Dr mide bulantısı ilacı içiyorum önceden günde 4 taneye kadar içerdim. Şimdi her ne kadar 1 tane içsem de icmedigim gün mide bulantısı ile kalkıyorum. Bu ilacı sürekli kullananlar var mı?
Günde kaç kez içiyordunuz? Bende başladım ama acaba bebeğe zarar olur mu diye endişeleniyorumBende 6.haftamda icmeye baslamistim 15. Haftamda biraktim ama bulantim gectigi icin birakmistim. Daha ileri haftalara kadar kullananlari duymustum
Ben gece yatmadan once 1 adet iciyordum. Bir zarari yok bence cunku bu ilaci genelde gebelere veriyorlarGünde kaç kez içiyordunuz? Bende başladım ama acaba bebeğe zarar olur mu diye endişeleniyorum
Hmmm günde 1 kez yani anladım çok teşekkür ederimBen gece yatmadan once 1 adet iciyordum. Bir zarari yok bence cunku bu ilaci genelde gebelere veriyorlar
Ama.gunde 1 den fazla icenlerde var bilginz olsun. Doktorunuz ne derse ona gore icinHmmm günde 1 kez yani anladım çok teşekkür ederim
Merhaba bende kullanıyorum doktor gece 2 sabah 1 içebilirsin dese bile ben çok midem bulandığında içiyorum. Zaten düzenli kullanalım diye fazla yazıyorlar prilam fakat ben çok uyku yaptığı için her gün kullanmıyorum. Ama endişelenmeniz gereken bir şey yok çünkü hamileler için üretilmiş bir ilaç hiç bir zararı olduğunu da duymadımMerhaba kızlar. 17 hafta 6 günlük hamileyim. Her gece yatmadan önce bir tane Prilam Dr mide bulantısı ilacı içiyorum önceden günde 4 taneye kadar içerdim. Şimdi her ne kadar 1 tane içsem de icmedigim gün mide bulantısı ile kalkıyorum. Bu ilacı sürekli kullananlar var mı?
37.haftadan selam . Hala kullanıyorum kullanmazsam kusmalarım devam ediyorMerhaba kızlar. 17 hafta 6 günlük hamileyim. Her gece yatmadan önce bir tane Prilam Dr mide bulantısı ilacı içiyorum önceden günde 4 taneye kadar içerdim. Şimdi her ne kadar 1 tane içsem de icmedigim gün mide bulantısı ile kalkıyorum. Bu ilacı sürekli kullananlar var mı?
Ben de 17. Haftamdayım ve hala kullanıyorum günde 2 tane. Geçen bir bırakayım dedim gündüzden bisey yok gibiydi akşam üstü ne yediysem çıkardım. Mecbur kullanıyorum, doktorum bu hamilelikte kullanılan en zararsız ilaç demiştiMerhaba kızlar. 17 hafta 6 günlük hamileyim. Her gece yatmadan önce bir tane Prilam Dr mide bulantısı ilacı içiyorum önceden günde 4 taneye kadar içerdim. Şimdi her ne kadar 1 tane içsem de icmedigim gün mide bulantısı ile kalkıyorum. Bu ilacı sürekli kullananlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?