Prilam Dr hakkında.

minnnikburun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
147
43
18
29
Merhaba kızlar. 17 hafta 6 günlük hamileyim. Her gece yatmadan önce bir tane Prilam Dr mide bulantısı ilacı içiyorum önceden günde 4 taneye kadar içerdim. Şimdi her ne kadar 1 tane içsem de icmedigim gün mide bulantısı ile kalkıyorum. Bu ilacı sürekli kullananlar var mı?

Bende 6.haftamda icmeye baslamistim 15. Haftamda biraktim ama bulantim gectigi icin birakmistim. Daha ileri haftalara kadar kullananlari duymustum

10.haftamdan 17.haftama kadar içtim. Bulantım geçtiği için bıraktım.
10.haftama kadar işkenceler çekmiştim, boşuna sıkmışım kendimi ilaç içmeyeceğim diye. Hiçbir zararı yok der doktorlar, bir arkadaşım 22 haftasında hala bulantıları çok yoğun ve devam ediyor. Korkmayın zaten tamamen hamileler için tasarlanmış ilaç

Doktorum günde 4 taneye kadar içebilirsin zaten hamileler için yapılmış bir ilaç ve hiçbir zararı yok dedi. Bulantı zaten çok zor, ben günde 4 tane içiyordum ama şimdi 2ye düşürdüm. Bir sabah bir akşam olmak üzere çünkü azaldı bulantılarım 12.haftada. Ama tam bitmedi hala içiyorum, siz de kendinize eziyet etmeyin :)

Merhaba bende kullanıyorum doktor gece 2 sabah 1 içebilirsin dese bile ben çok midem bulandığında içiyorum. Zaten düzenli kullanalım diye fazla yazıyorlar prilam fakat ben çok uyku yaptığı için her gün kullanmıyorum. Ama endişelenmeniz gereken bir şey yok çünkü hamileler için üretilmiş bir ilaç hiç bir zararı olduğunu da duymadım

37.haftadan selam . Hala kullanıyorum kullanmazsam kusmalarım devam ediyor

14. haftamdayim , önceleri gece 1 sabah 1 içiyordum. Şimdi gece 2 sabah 1 içiyorum.
İçtiğim halde arada bir yokluyor bulantılar ve istifralar. Bırakmayı göze alamıyorum şuan.

Kızlar merhaba bende 7+4 teyim doktor prizin yazdı sabah bir akşam bir tane ama fayda etmiyor gibi sürekli bulantım var istifra yok çubuk kraker yiyiyorum salatalık tuzlayıp yiyiyorum ama pek faydası yok kesintisiz bulantım var ve beni çok zorluyor

Ben de 17. Haftamdayım ve hala kullanıyorum günde 2 tane. Geçen bir bırakayım dedim gündüzden bisey yok gibiydi akşam üstü ne yediysem çıkardım. Mecbur kullanıyorum, doktorum bu hamilelikte kullanılan en zararsız ilaç demişti

Herkese yorumları için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Ben de kullanmaya devam edeceğim icmedigim zaman çok istifra ediyorum. Allah yardımcımız olsun

Merhaba ben de 10 haftalık hamileyim. Aşırı bulantı kusmam olduğu için günde 4 defa kullanıyorum prilam. Ona rağmen bulanıyor ara sıra. Doktora zararı var mı diye sordum A sınıfı bir ilaç olduğu için hamileler rahat kullanabilir dedi. İçiniz rahat olsun :)

Merhaba, 22. haftadayım hala kullanıyorum bu ilaç büyük kurtarıcı. A sınıfı olduğu için bebeğe zarar vermiyor, verse zaten doktorlar önermezdi. ben çok yoğun kusma dönemlerimde dozu artırdım ama doz artırmam fayda etmedi, hep 1 tane alıyorum. ilk zamanlar çok uyku yapsa da bir iki haftadan sonra alıştım, artık uyku yapmıyor. doktoruma bulantı ve kusmalarımın azaldığını söyledim ama yine de kullanmaya devam etmemi istedi. pek çok araştırma okudum bu ilaç hakkında, gerçekten bir zararı olmadığını belirtiyor hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…