PRİLAM DR KULLANAN HAMİLELER BAKARMISINIZ ?

cennetciim051215

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.783
1.510
133
33
7 haftalık hamileyim..Mide bulantımdan dolayı prilam dr kullanıyorum.. Fakat 4 gündür de ishalim ne yesem geçmiyor.. başına böle bişey gelen var mı ?

7 haftalık hamileyim..Mide bulantımdan dolayı prilam dr kullanıyorum.. Fakat 4 gündür de ishalim ne yesem geçmiyor.. başına böle bişey gelen var mı ?
Geçmiş olsun canım. Bende prilam dr kullanıyorum 3 aydır ishalin ilaçla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.
Çaya bir çay kaşığı limon tuzu at biraz ekşi gelebilir ama anında ishali kesiyor ben sürekli böyle yapıyordum eskiden hemen geçirirdi

Valla ne denediysem gecmiyor.. bende ilactandir die dusunmustum .

Valla ne denediysem gecmiyor.. bende ilactandir die dusunmustum .
Yani canım pek sanmıyorum 3 aydır kesintisiz kullanıyorum günde 4 tane attığım oluyordu. Çayla limon tuzunu denedin mi. Geçmiyorsa doktora git canım su kaybı hep iyi dğl bari bol bol su iç

Yani canım pek sanmıyorum 3 aydır kesintisiz kullanıyorum günde 4 tane attığım oluyordu. Çayla limon tuzunu denedin mi. Geçmiyorsa doktora git canım su kaybı hep iyi dğl bari bol bol su iç
Denemedim cnm doktorum bi toz vermisti onu kullaniyorum hala bi etkisi olmadi..Allahtan bol su icen biriyim yoksa katlanilcak bi sey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…