Prilam dr

Ebrar aksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
5
2
1
26
Arkadaşlar yeni hamileyim ve doktor bana prilam dr ilacı verdi mide bulantisi için yatmadan önce bir tane kullanıyorum mide bulantilarim kesildi ama çok fazla uykulu getiriyor gün içinde sizce bu normal mı kullanan varsaa bana bilgi verebilirim

Ben gebelikte 5.ayıma girdim kuzum ve gebeliğin başından beri bu ilacı kullanıyorum. Evet ilk zamanlar ve ilerde ara ara çok uyku yapıyor ama normal. Bu ilaç olmasa ben hiçbir şey yiyemem çünkü devamlı kusuyorum. Uyku hali çok normal. Zaten ilk 2 ay gebelikten dolayı da sürekli uyku hali oluyor.

Ben gebelikte 5.ayıma girdim kuzum ve gebeliğin başından beri bu ilacı kullanıyorum. Evet ilk zamanlar ve ilerde ara ara çok uyku yapıyor ama normal. Bu ilaç olmasa ben hiçbir şey yiyemem çünkü devamlı kusuyorum. Uyku hali çok normal. Zaten ilk 2 ay gebelikten dolayı da sürekli uyku hali oluyor.

merhaba ben de 6. Haftadan itibaren aynı ilacı kullanıyorum, sizin bulantı ne kadar sürdü? Bir zararı olur diye çok korkuyorum ilacın

merhaba ben de 6. Haftadan itibaren aynı ilacı kullanıyorum, sizin bulantı ne kadar sürdü? Bir zararı olur diye çok korkuyorum ilacın
Bende çok korkuyordum ama günde 4 tane de içsen bir zararı yok demişti doktorum. 6 ay bitene kadar kullandım. Zararını hiç görmedim. 6.Ay bittiğinde bulantım da kusmam da bitti çok şükür.

Ben de mide bulantısından gittim doktor bana ilaç verdi bir gün çok bulandı bı sabah bı akşam attım ve 1 hafta oldu mide bulantım yok artık korkuyorum bişey mı olmuştur

Ben de mide bulantısından gittim doktor bana ilaç verdi bir gün çok bulandı bı sabah bı akşam attım ve 1 hafta oldu mide bulantım yok artık korkuyorum bişey mı olmuştur
Korkmayın bende de çok işe yaradı bu ilaç, resmen kuş gibi oldum artık yiyebiliyorum :)) ama aşırı aşırı uyku yaptı, anestezide gibiyim :)

Teşekkür ederim canım ilaç etkisini gösterdi ama korktuğum için beni aydınlattığın için teşekkür ederim canım

Back
X