Prilam kullananlar

mollydolly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
6
9
1
24
2 gündür dünyam tersine döndü ne yesem kusuyorum su bile içemiyorum ağzıma birşey götürdüğüm anda kusmaya başlıyorum dünden beri 3 kilo verdim afedersiniz 1 kere çişe çıktım o da sabah doktor prilamı yazdı daha alalı 1.30 saat oldu erken biliyorum ama çok kötüyüm 6+3 haftalığım yardımı dokunabilecek biri varsa tavsiye verecek çok sevinirim

Akşam yatmadan 2 sabah 1 kere alıyordum kusturmuyordu ama bulantılar az da olsa devam ediyordu bir süre mutfaktan uzak dur kokulu şeylerden uzak dur ilaç iyi gelecek emin ol bende prilam sayesinde ayaktaydım. Beslenemezsen özellikle su içmezsen enfeksiyon olabilirsin çok dikkat et geçmiş olsun canım bir yandan da mide bulantın olması gebeliğin olumlu ilerlediğini gösteriyormuş

Akşam yatmadan 2 sabah 1 kere alıyordum kusturmuyordu ama bulantılar az da olsa devam ediyordu bir süre mutfaktan uzak dur kokulu şeylerden uzak dur ilaç iyi gelecek emin ol bende prilam sayesinde ayaktaydım. Beslenemezsen özellikle su içmezsen enfeksiyon olabilirsin çok dikkat et geçmiş olsun canım bir yandan da mide bulantın olması gebeliğin olumlu ilerlediğini gösteriyormuş
Umarım iyi gelir bana da sabah 2 akşam 2 yazmış su içmeye çalışıyorum mecburen inşallah iyi olur 🙏

Back
X