• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Prima mı? Canbebe mi? Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende ıkı cocugumdada primadan baskasını kullanmam bır kez huggies almıştım belinden kaka cıkıyordu sureklı her alt degıştırmemızde toptan kıyafet degıştırıyordum :52:tekrar primaya gectı bırdahada degıştırmem

bende primadan memnunum bir kez huggies deneme gafletinde bulundum herkesin sert yorumlarını anlayamamıştım ellediğinde yumuşak geliyor ama biraz tuvaletini yapınca semsert bir bez oluyor hakikaten; bencede specialx arkadaşımızın dediği gibi çocuğu deneme tahtası yapmayın aldığınız bezden memnun kalmazsanız değiştirin durduk yerde öyle bi onu bi bunu denemeyin sonra pişik olabilir yakınlarımda böyle sorunlar oldu

doğduğu günden beri prima kullanıyorum yeni doğan 2 numarayla başladık sonrada aktif bebekle devam ediyoruz şimdiye kadar hiç sızdırmadı hatta artık gece uyumadan bağlıyorum sabaha kadar hiç pişik olmadı kızım doğduğundan beri bu nedenle değiştirmeyi hiç düşünmedim. Pişik kremi olarak da sebamed kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. Sadece yeni doğan döneminde molfix de kullandım hediye gelmişti göbek oyuntulu olanlardan ondada bir sorun yaşamamıştım ama o dönem zaten 2 saatte bir kaka yaptığı için çok sık değiştiriyorduk.Ayrıca market kampanyalarını takip ederseniz primada dönem dönem çok büyük indirimler oluyor öyle zamanlarda biz toplu alım yapıyoruz gayet ucuza geliyor

ben molfiks kullanıyorum bi primaya geçiyim dedim bebeğim çok huysuzlandı molfiksten memnunum

ben prima kullanıyorum.çok memnunum.bi ara molfix kullandım oda fena değildi ama yinede primadan vazgeçmem.bu arada prima ve molfix in ıslak mendillerinide tavsiye ederim.

kesinlikle prima derim diğerleri çok sert bezler kalın kağıt gibi prima yumuşacık aralarında çok fark var

ben prima kullanıyorum çok memnunum molfikste kullandım pek iyi değildi prima çok esnek primanın gelişim aşaması modeli çok iyi

Canbebe hiç kullanmadım, o yüzden hakkında bir şey söyleyemem, ama primadan çok memnunum. O da premium care değil, hiç hoşlanmadım ondan. Kakayı emiyor emmesine de kıçına yapışıyor o petekler iz yapıyor.

molfixle başladık biz de , oğlum ileri derecede pişik oldu. Zor iyileştirdik. Sonra primaya geçtim, çok memnunuz. Hem ince, hem yumuşak, hem de emici, koruyucu mavi bölgesi de var. Pişik kremi pudra gibi şeyler kullanmama bile gerek kalmıyor.
Yeni doğan için prima da yeterli olabilir ama premium care daha iyi galiba, onunla başlayıp normal prima ile devam edebilirsin.

prima kullanıyorum denediklerimin içinde iyisi sayılır ama kaç numara olursa olsun kakayı taşırabiliyor kenarlardan

Yenidoğan olarak molfix kullandım ama bacak arası çok genişti.Kızımı rahatsız ediyordu.10 günlükken primaya geçtik 2 no.luya ama o da pişik yaptı şimdi..Tekrar molfix'e geri dönmeyi düşünüyorum...Pişik problemimiz olmamıştı..

Back
X