Bebek Beslenmesi Prima mı? Canbebe mi? Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben prima kullanıyorum. oğlumda canbebeyi denedim ama hiç memnun kalmadım hem hasta bezi gibi hem taşırıyor. çocuğun popada koca bir bez bir paketi zor bitirdim. molfix denedim 1-2 ay kadar kullandım nispeten iyiydi ama oğlum aşırı dercede bir pişik olunca tekrar primaya geçtim. bi daha da değiştirmedim şimdi ikisinede prima kullanıyorum. çok memnunum hiç taşırmıyo kremli olduğu için mis gibi kokuyor.

ben kızım doğduğundan beri prima premium care kullandım. şimdi artık 7,5 aylık aktif bebek kullanıyorum.
yeni doğan bebeğine prima premium care i tavsiye ederim.hem bez ince olduğundan bebek içinde sıkıntı yapmadığını düşünüyorum. pişik kızarıklık alerji gibi sorunlarda olmadı.
ben çok memnun kaldım sana da tavsiye edirim.

ben doğduğundan beri prima kullanıyorum çok memnunum geçenlerde markette canbebe promosyno verdiler hiç beyenmedim kocaman bi torbayla dolaşıyo sanki çocuk

ben de 7 aylık bebeğimi doğduğundan beri prima ile bağlıyorum.şu anda 4 numaradayız.aktif bebek olanı çok güzel.yan bantları esnek olanı.alırken buna dikkat et bence.bantlar esnek olunca güzel bağlanıyor.bir de kiloya göre numarasına atla.mesela 3 numarada max kiloya takılmadan 4 numaranın minimum kilosuna gelince 4 numaraya atla.ben öyle yaptım.hiç sızdırmadı.zaten 1 ve 2 numaradan çabuk çıkarsınız.en çok 3 ve 4 kullanılıyo

doğduğudan beri prima kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım ma ıslak mendil kullanmadım hiç pamuğu ıslatıp sildim ıslak mendilde pişik yapıyor..

Son düzenleme:
herkes farklı yorumlarda bulunmuş tabi aynı üründen memnun olanda var olmayanda sanırım bebeğin teniylede alakalı bu durum..ama genelde yorumlar primanın iyi olduğu yönünde..valla bnmde kafam karıştı..bi yakınımız koca bi torba canbebe ve ne marka olduğunu bilmediğim bezler verdi..kullansammı bilemedm..bnde hediye paketi olrk gelen huggies yeni doğan var..bakalm Allah kısmet derse ilk onu kullancam memnun kalırsm alırım yoksa prima kullanırm heralde..

kesınlıkle prıma premıum care.. uc kurus daha fazla ama deger.. dıgerlerı karton gıbı prıma yumusacık.. baby star, huggıes(organık pamuklu) ve molfıxten memnun olanlara anlam veremıyorum hepsı cok serttı!

premium care kullanıyoruz ilk günden beri cok memnunum ..kesinlikle tavsiye ediyorum aktif bebek serisinden kullandık 2 gün yawrum pişik oldu.ama premium care serisi havalı olduğu için pişik mişik hak götüre...

huggies organik pamuklu bebek bezi kullanıyorum ilk günden beri, çok da memnunum saatlerce kalsa bile altını açtığımda bez kupkuru oluyor içi dolu olduğu halde, 1 defa huggies bulamayıp prima almak zorunda kalmıştık, hem huggies den daha fazla para ödedik hem de aldığımıza pişman olduk, çok ucuz hışır hışır naylon sesi geliyor bezden...

prima primium care kullandım sonra bulamayınca bir yerde primanın aktif bebeğini aldım memnun kaldım devam ettim. şimdi huggies ultra comfort aldım onu denicem daha primalarımız bitmedi. ama birtane denedim çok hoşuma gitti. güzel kavrıyor.

deneme amaçlı prima uyu-oyna aldım. premium care kakayı emiyordu ama kalan katı kısmı ve o petek doku oğlumun poposuna yapışıp kalıyordu. uyu oyna iki gündür kullanıyorum. o da çook ince. ama kakayı o kadar emmiyor. 2 günde olur mu bilmem ama pişik falan olmadı oğlum. hani hesaplı da olsun derseniz, tercih edilebilir. ama çocuğun bezini değiştim diye o kadar vicdan yaptım ki, tekrar premium care alırım bitince.

premium care de 4 saat bekleme sorun olmuyordu. uyu oyna testi geçemedi neredeyse bacak kenarlarından çıkacakmış...

prima premium care kullanıyordum ama petek doku popsuna yapışıyordu oğlumun bekletmeden almama rağmen o yüzden yine primanın aktif bebeğini kullanıyorum çok memnunum aynı şekilde çok ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…