Doğuma Hazırlık prima yeni doğan bezi kullanan anneler yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esra_berk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
85
0
46
Ankara
kızlar merhaba primanın yenidoğanını kullanmak istiyorum. doktor amcası bebeğimin 4 kiloya yakın doğacağını söyledi. bu primaların üzerinde 1 numara 2-5 kg yazıyor. 2 numara 3-6 kg yazıyor. karar veremedim. hangisini almalıyım sizce. nolur yardım edin. çok kararsız kaldım.

merhaba canım allah saglıklı birşekilde bebegini kucagına almanı nasip etsin. ben 3sene önce dogum yaptım ama asla primadan vaz geçmedim bence 1nolusunu kullan annesi bebegin küçücük minicik yumuk gözlü olcak ama çok hızlı büyüycek...

yenidoğan al canım. 2 büyük olur o zamanda baya kötü duruyor bacakları ayrılıyor. yenidoğandan 1 paket al zaten 10-15 tane kala 2ye geçersin. benimkide 3800 doğdu ve çok hızlı büyüdü. Prima premium care den vazgeçme

benim oğlum 3.600 doğmuştu 1 numara prima almıştım ama hep geçirdi göğsüne kadar taşıyordu 2 numaraya geçtik hemen bana kalırsa 2 numara al belkide erkek olduğu için öyleydi bilmiyorum 2 yorumu okuyunca şaşırdım ama..2 yi alsan çöpe gitcek değil büyük geldiğini anlarsan sonra kullanırsın 1 alırsın

görümcemin bebişi 4 kg doğmuştu
yenidoğan 1 numaralı paket olmuştu canım
ama stok yapma o sadece 1 paket kullandı
sonra 2 numaraya geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…