• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Primolut Kullanan

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Bu hapı kullanan var mı aranızda ? Eski konularda gördüm ama işime yarayan bilgi yok.Doktorum adetimin 20 ile 25. günlerinde bunu kullanmamı söyledi yani 5 gün ve kullandıktan sonra adet olunuyomuş ama bugün iki gün oldu olmadım.Aranızda bu hapı bu amaçla kullanan bilgi verebilir mi ?

Adet olmama 2-3 gün kala kullanıyorum. 8 saatte bir kere. Adeti geciktiriyor. Bırskınca 2-3 gün içinde adet oluyorsun. Yılda 1-2 kere mecbur kalınca kullanıyorum.

Bu hapı kullanan var mı aranızda ? Eski konularda gördüm ama işime yarayan bilgi yok.Doktorum adetimin 20 ile 25. günlerinde bunu kullanmamı söyledi yani 5 gün ve kullandıktan sonra adet olunuyomuş ama bugün iki gün oldu olmadım.Aranızda bu hapı bu amaçla kullanan bilgi verebilir mi ?

bazılarında hemen bırakınca bazılarında da bir kaç gün sonra olur

ama zaten 20-25 gün arası kullanırsan döngün kaç gün ki

bazılarında hemen bırakınca bazılarında da bir kaç gün sonra olur

ama zaten 20-25 gün arası kullanırsan döngün kaç gün ki

Düzensiz olduğu için gittim işte doktora kaç günde bir olduğum belli olmadığı için.Bazen her ayın farklı günlerinde oluyor bazen de iki ay olmadığı oluyor.Bu sebepten kullanmaya başladım

Ben dogum kontrol hapi olarak kullandım. Bıraktıktan sonra bazen 2 gün bazen 4 5 gün sonra adet oluyorum. Yani kisiden kisiye ve hatta ayına gore bile değişiyor

Back
X