Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynı zamanda adet geçiktirici olarakta kullanılıyormuş fakat benim merak ettiğim ilaç bitiminden ne kadar süre sonra adet olunuyor? Kullanmayı bıraktıktan hemen sonra geliomu kırmızılar yoksa bi kaç gün geçincemiBen bunu adet geciktirici olarak biliyorum ama...
Teşekkür ederim cvp içinlady1234 ilacı bıraktıktan sonra 2 ya da 3 gün sonra oluyor. Ama her zamankinden daha ağrılı ve yoğun oluyor şimdiden hazırlıklı ol :)
Bende polikistikler için kullanıyorum tarlusal kullanıyordum ama artık etki etmemeye başlamıştı ilaç bitiminden 11 gün sonra oluyordum bunda da böle gecikme olur mu die merak ettim açıkcası tatile gideceğim için gecikme olursa tatil ziyan olacakMerhaba benim küçük kistlerim vardı onun için kullandım iki kere ilaç bitiminden iki gün sonra oldum adet tarihi de iki gün gecmisti onun dışında her şey yolundaydı sadece iki günlük bir gecikme oldu geçmiş olsun
İlaç tan dolayı gecikme olmaz herhalde diye tahmin ediyorum çünkü ben de olmamıştı pek sadece iki gün geçti bende de polikistik var ama normalde düzenli oluyorumBende polikistikler için kullanıyorum tarlusal kullanıyordum ama artık etki etmemeye başlamıştı ilaç bitiminden 11 gün sonra oluyordum bunda da böle gecikme olur mu die merak ettim açıkcası tatile gideceğim için gecikme olursa tatil ziyan olacak
Bende düzensizlik oluyor malesefİlaç tan dolayı gecikme olmaz herhalde diye tahmin ediyorum çünkü ben de olmamıştı pek sadece iki gün geçti bende de polikistik var ama normalde düzenli oluyorum
geçmiş olsun canımBende düzensizlik oluyor malesef
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Hala bişi yok mu ? Bende tatilime denk gelmesinden korkuorum salı günü ilacım bitecek bende 2 gün içinde olurum diodumBen tatilde adet olmamak için kullandım
2 gün oldu birakali daha tık yok
yukarda bi arkadasimiz daha ağrılı olur demiş
Ay ben hazirliym kendimi
Benim normalde 3 gün sürüyor cuma tatile gidicem salı ilacım bitse perşembe olsam cumartesiye bitermi acaba :)2-4 gün arası oluyor bünyeye bağlı ve daha ağrılı ve yoğun olduğu kesin fakat normalden çabuk bitiyor.
3 gün sonra oldu hapı biraktiktan sonraHala bişi yok mu ? Bende tatilime denk gelmesinden korkuorum salı günü ilacım bitecek bende 2 gün içinde olurum diodum
Benim normalde 3 gün sürüyor cuma tatile gidicem salı ilacım bitse perşembe olsam cumartesiye bitermi acaba :)
Ve kesildi gibi bi şey yani çok gelmiyor
2 . Günüm normalde çok yoğun gelmesi gerekiyodu
Ama kesildi
Peki bi şey sorucamTatlışım, biyolojik olarak yumurta ve rahim duvarının rejenerasyonu ile kan yoğunluğunun bir bağlantısı yok aslında, kan burada sadece bu hücrelerin dışarı atılmasında kaydırıcı bir araç.Normali ilaçtan sonra olanı. Endişe etme.