Primolut - n kullananlar

Ay-19aysegul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
589
390
103
37
Arkadaslar Merhaba ya nisan ayında catlatma ignesi vuruldum ve kist oluştu doktor adetimin 16 . Gününde primolut n verdi kist için tabi bu ılac bayagi şey için kullanılabiliyormuş. İlaç bugün bitti merak ettiğim şu bu ilacı kullanip hamile kalan varmı hamileligi kolaylaştırır mı benim gibi olanlar varsa lutfen tecrübelerini paylaşır mı?

Arkadaslar Merhaba ya nisan ayında catlatma ignesi vuruldum ve kist oluştu doktor adetimin 16 . Gününde primolut n verdi kist için tabi bu ılac bayagi şey için kullanılabiliyormuş. İlaç bugün bitti merak ettiğim şu bu ilacı kullanip hamile kalan varmı hamileligi kolaylaştırır mı benim gibi olanlar varsa lutfen tecrübelerini paylaşır mı?
Primolut n adet geciktiricidir. Koruma özelliği yoktur. Kullanırken ilişki olduysa evet hamile kalabilirsiniz ama gebeliği kolaylaştırıcı bir etkisi yok diye biliyorum. Allah tez zamanda gönlünüze göre versin..

Arkadaşlar benim de bi sorum olacaktı. Dr bana da primolut n verdi bugün sadece 1 tane aldım zaten ağrıyan göğüslerimde iyice ağrımaya başladı. Resmen sızlıyorlar bu ilacı kullanıp göğüsleri aşırı hassaslasan oldu mu aranizda

Can'ım ben bu ilacı hamile kaldığım ay bilmeden adet geciktirici olarak kullandım. Doktor bir zararı olmaz hatta Bebek tutunsun diye bazen bizde veriyoruz bu ilacı demişti. Yani hamileliği kolaylaştırır mı bilmem ama devamı için olumlu etkisi varmış

Geçtiğimiz ctesi adet olur gibi oldum pazarda denize gidicektim içtim yani sadece 2 günlük içtim eczacı bıraktığın gün adet olursun demişti ama adet olmuyorum kahverengi akıntı veya pelte halinde kahverengi bişiler oluyo pedimde böyle olan oldu mu korkuyorum :(

Back
X