Primolut n ve regl düzeni

deryayanr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
1
0
1
27
Merhaba arkadaşlar primolut n adlı adet geciktiricinin bir sonraki ayı nasıl etkilediğine dair bir bilgisi olan var mı? Aynı döngü devam mı ediyor yoksa döngü düzeni ertelenen gün kadar değişiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar primolut n adlı adet geciktiricinin bir sonraki ayı nasıl etkilediğine dair bir bilgisi olan var mı? Aynı döngü devam mı ediyor yoksa döngü düzeni ertelenen gün kadar değişiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim
Ben bu hapı adet geciktirmek icin degil de adeti kesmek icin verdi doktorum. Bir ayda 2 defa adet oluyordum. Bir kesti ama tam kesti ustune 2 ay adet olamadim

İlacı kullanıp olduğunuz adetin ilk gününden itibaren 27. Gün adet oluyorsunuz süre 35 güne kadar çıkabilir

Merhaba canım adet kanamam hem fazla hemde uzun sürdüğü için yani hormonel bozukluk tedavisi için 3 ay doktorum bu ilacı kullanmam gerektiğini söyledi birinci kutuyu 20 gün sabah akşam olmak üzere günde 2 kere kullandım.. adetim düzene girdi diye kafama göre devam etmedim..tekrar aynı şikayet yüzünden başladım 20 gün içtim bıraktım ertesi gün adet oldum ama kanamam fazla kasık ağrımda çok fazla bugün adetimin 5.günündeyim doktorun reçete ettiği şekilde 2. Kutuya başladım bakalım inşaallah sonu hayırla sonuçlanır

İlacı bıraktığınızda hemen adet görüyorsunuz öbür ay da düzeniniz nasılsa mesela 28 günde bir adet oluyosanız o şekilde devam ediyor. Bir kaç defa kullanmıştım bende hiç bozukluk yapmadı ancak düzenli kullanmaya özen gösterin ben ihmal etmiştim hemen adet gördüm.

Back
X