Primolut N yardımlarınızı bekliyorum

bonibon_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
62
0
36
Ankara
merhaba kızlar , bu ay ben ayın 21inde primolut kullanmaya başladım 8 saat arayla günde 3 kez içiyorum. 23 nisanda adet olmayı bekliyordum primolut kullandığım için sanırım adet olmadım. Fakat bugün çok az miktarda kahverengi lekelenme olmaya başladı.

26 nisanda tatile gideceğim için adeti geciktirmek istedim. kanama olmuyor ama bu hafif lekelenme primolutun doğal bir etkisi midir ? ve de 1 2 günlük bir durum mu geçer mi yani kullananlardan yorum alabilir miyim

Birçok kez primolut n kullandım. Evet kahverengi lekelenme yan etkisi :) hiç bir sorun yok yani. Primolutn'i içtiğin sre boyunca adet görmezsin. Ben uzun süre kullanmıştım 1 ay kadar. Bıraktıktan hemen sonra da adet olmuyorsun. yaklaşık 2 3 hafta sonra adet görüyorum ben. Başka sorun varsa kendimce yanıtlayabilirim :24:

peki canım bu lekelenme olayı primolut kullandığın süre boyunca mı devam ediyor ? yoksa bikaç gün içinde kesiliyor mu bu lekelenme ?

çünkü ben 21 ve 22 nisanda lekelenme yaşamadım 23 nisanda yani bugun (ilacın 3.günü) lekelenme başladı ama çok az miktarda

hala ilacı içiyorsun dimi?
lekelenme azalarak bitiyo canım en fazla 2 gün falan sürer, ilacını aksatma yoksa vücut ertleme bitti zanneder adet sürecine girer

ya öyle saçma bi saatte almaya başlamışım ki ilacı sabah 5te ilacı almak için uyanmam lazım saat geçmemei için , bugün sabah 5te uyandım şimdi alırım derken geri uyuyakalmışım öğlene kadar alamadım tabi ilacı belki ondan lekelenmiştir diye düşündüm ben. tabi tabi devam ediyorum ilaca aynen 8 saatte bir, hani lekelenme kesilecekse eğer problem yok çünkü çok az miktarda da olsa bu lekelenmeyle havuza girebilir miyim bilemiyorum

ya öyle saçma bi saatte almaya başlamışım ki ilacı sabah 5te ilacı almak için uyanmam lazım saat geçmemei için , bugün sabah 5te uyandım şimdi alırım derken geri uyuyakalmışım öğlene kadar alamadım tabi ilacı belki ondan lekelenmiştir diye düşündüm ben. tabi tabi devam ediyorum ilaca aynen 8 saatte bir, hani lekelenme kesilecekse eğer problem yok çünkü çok az miktarda da olsa bu lekelenmeyle havuza girebilir miyim bilemiyorum

antibiyotik gibi değil bu saati saatine almana gerek yok :7: 3 kere al günde sabah-öğle-akşam yeter. saatini değiştirebilirsin yani.
Ben de bi kere o lekelenmeden rahatsız olup öğlen 1 saat arayla 2 tane içmiştim. Bir de yüzücü arkadaşım vardı o da öyle yapmıştı. Eczacıya danıştığımda zararlı olmadığını söyledi, hızlandırmışım sadece :10:

Mesela şimdi yatmadan iç. Uyandığında da sabahı içersin. Böylelikle gece-sabah arası çok uzun olmamış olur. Böylelikle lekelenmeyi azaltırsın :)

Son düzenleme:
aynen öyle yapayım dediğin gibi zaten sinir stres yaptı ilaç bi de böyle devam ederse havuza da giremem ben ya kanama olursa çok akıntı olursa bilmem ne diye .. sağol canım

evet stres fena gerçekten :) bikinini giymeden iyice temizle ama ıslak mendille, kahverengi leke temizlenince gelmesi de geç oluyor bir de ilacı içersen tamamdır :24: bişey değil ne demek iyi yüzmeleeeeeerr :36:

Primolut N benim bildiği kadarı ile adetlerde şiddetli ağrılara neden oluyor. kimyasal bir hormon olduğu içinde kıllanma yapıyor. Çok arkadaşım hiç olumlu bişey söylemedi. Doğal olmadığı için sanırım böyle oluyor. Birde prospektüsünde güneşe çıkmayın falan yazıyormuş. Cİltte kalıcı lekelenme yapıyormuş. Doğal bir ürün var mı arkadaşlar

Back
X