Prison Break

benim bildiğim michael kaç tane hapishaneden kaçmış, koca şirketin kara deliğine erişmiş, bütün şifreleri çözmüş bir adam olarak, ordan elektrik çarpmadan da kurtulabilirdi...sırf diziyi kötü finalle bitirmek için hasta ettiler...çünkü hasta olmasının diziye hiçbir getirisi yoktu...:ssz: tabi bu benim fikrim senarist keşke bana sorsaydı, ben michael'ı ordan elektrik çarpmadan da kurtulabileceği bir hale getirirdim...:9:
4. sezon evet çok akıllıcaydı...don self'in michael ve arkadaşlarını oyuna getirmesi falan hiçbirimizin aklına gelmedi..
ama 3. sezon gereksiz değildi bence..
çünkü alex'in hapse girmesi gerekiyordu ve girdi...peki o hapishaneyi nasıl heyecanlı göstereceklerdi..elbette michael'i da oraya sokarak...:1:
ehh girmişken aksiyon olsun bari ordan birini kurtarsın bari dediler...:1:
sonra tadından yenmedi...:1::1:
alex ve michael'ı başka türlü dost yapamazlardı zaten...
çünkü iki düşmanı dost etmek için bi yere kapatmalk şarttı :1::1:
ay bu konuları konuşmak hoşuma gitti vallahi..özet geçmiş gibi oluyor....daha anlatsam anlatırım valla sayfalar dolusu...:60:
çok sevdiğim bi diziydi yaa...:5:

:1::1: sen anlat en iyisi biraz daha.

kaç defa bitirdim bu filmi yine izlerim. Bikmam yani bende çok ayrı yeri var

aşkım scofield'ım :54:

neyse tamam çatlama kıyamam :38:
gundem.milliyet.com.tr/-scofield-den-gay-im-vetosu/gundem/detay/1753523/default.htm

biliyorum canım biliyorum :60:
napim gönül ferman dinlemiyo. İlk zamanlar duyunca harbi üzülmüştüm bana ne oluyorsa :60::27:

sorma bende çok üzüldüm, :60: eşim çok sevindi ama :60:
zaten gıcık oluyordu neresi yakışıklı ölü balık gibi bakıyor derdi :60:
ben tipine falan baktığım yok da, zekasına hayrandım :60:

bı dk neymıs o gercekkkk:53::53::53::53::26::26::26::26::47::47::47::47:

ah kuzuuuum, geç kalmışın...:ssz:

neyse tamam çatlama kıyamam :38:
gundem.milliyet.com.tr/-scofield-den-gay-im-vetosu/gundem/detay/1753523/default.htm

yaa ben diyecektim hazal :60:
bir genç kızın daha hayallerini yıktık, :27::27:
üzülme bibcanım, zamanla alışıyorsun :60:

ben zaten öğrenmeden önce şüphelenmiştim :60:
niye mi?
çünkü sara'nın elini bile tutmadı onca bölüm geçti...:60:
zaten 4 sezon izledik...4 sene eder bu tabi :60:
düşünün 4 sene bi halvet sahnesi görmedim mike ile sara'nın...ben boşa şüphelenmemişim :60:

sorma bende çok üzüldüm, :60: eşim çok sevindi ama :60:
zaten gıcık oluyordu neresi yakışıklı ölü balık gibi bakıyor derdi :60:
ben tipine falan baktığım yok da, zekasına hayrandım :60:

ah kuzuuuum, geç kalmışın...:ssz:

yaa ben diyecektim hazal :60:
bir genç kızın daha hayallerini yıktık, :27::27:
üzülme bibcanım, zamanla alışıyorsun :60:

ahaha ölü balık mı :9:valla ben gözlerine sözlerine zekasına diyeceğim yok herşeyine hayrandım yani :)
napayım gazelim senin geleceğini yoktu dayanamadım. :27:

ama ne koydu son sezon hele de son bölüm. Film bitince bende bir boşluk oldu birşeyler eksik diyordum :ssz:

hıc ızlemıodum o seriyi ben ya

izle canım izle...asla pişman olmazsın...dizide hiç belli olmuyor gay olduğu :60:
bildiğin yağız delikanlı :ssz:
şaka bi yana çok güzel bi dizi..izlersen bana teşekkür edeceksin...güven bana...
prison break türkçe dublaj yaz google'da..
webteizle.com dan izlersen takılmadan izlersin..
ben ramazan ayında başladım, bi otururşta 5 bölüm izlediğim olurdu..mutlaka izle..mutlaka...

ben zaten öğrenmeden önce şüphelenmiştim :60:
niye mi?
çünkü sara'nın elini bile tutmadı onca bölüm geçti...:60:
zaten 4 sezon izledik...4 sene eder bu tabi :60:
düşünün 4 sene bi halvet sahnesi görmedim mike ile sara'nın...ben boşa şüphelenmemişim :60:

ahaha sesli güldüm
bende saf gibi adam aşık bu öyle bir erkek değil bu hayalimin erkeği beni film de bile aldatmıyo diyordum :27::60:

ama mahona da ayrı bir hayrandım zekasına yani :23:

Son düzenleme:
ama ıs ıcabı gerekse tutardıkı ...bagımsız bence

yok canım şaka yapıyorum ben...
yakalşık bi 20 bölüm kadar öpemedi kızı :60: oysa kız da ölüp gidiyordu onun aşkından...az daha öpmese sara saldırabilirdi yani o derece :60: bende izlerken hayrandım kendisine, ama öğrenince şok oldum :60:
ama hala da severim...şaka bi yana..çok başarılı bi oyuncu...

ahaha ölü balık mı :9:valla ben gözlerine sözlerine zekasına diyeceğim yok herşeyine hayrandım yani :)
napayım gazelim senin geleceğini yoktu dayanamadım. :27:

ama ne koydu son sezon hele de son bölüm. Film bitince bende bir boşluk oldu birşeyler eksik diyordum :ssz:

sorma canım aynen bende de, o yüzden 4 sezonu 4 defa izledim ya :60:
son bölüm fenaydı gerçekten, ağlamamak için yürek ister vallahi...
kardeşimde t bag'in hastasıydı :60:

ahaha sesli güldüm
bende saf gibi adam aşık bu öyle bir erkek değil bu hayalimin erkeği beni film de bile aldatmıyo diyordum :27::60:

ama mahona da ayrı bir hayrandım zekasına yani :23:

evet yaa, mahone çok başkaydı...zeka karizma herşey var adamda..çok da sadık biriydi..satmadı michaeli son bölümde...
en çok da mahone nun oğlu ölünce ağlamıştı ya orda bitmiştim...
ama en son o zenci ajan kız varya onla birlikteydi :53: gül gibi karısı boşa gitti :ssz:
en çok da sucre ye acıdım :60: maricruzun aşkından öldü gitti adam bee ne aşkmış :60:

Back
X