Prison Break

Allah kurtarsın artık :60: bi ara michael gibi her tarafıma dövme yaptırsam mı diye bile düşündüm o derece psikolojim bozuldu :60:

geçenlerde çarşıda dolaşırken hint kınası yapan bir dükkan var burda, o dükkanın camına michael scofield dövmesi ypılır yazmışlar :53:
ay çatladım gülmekten :60:
sorma bende bi ara gözlerim kısık kısık yandan bakışlar atarak dolaşıyordum ortalarda :60:

geçenlerde çarşıda dolaşırken hint kınası yapan bir dükkan var burda, o dükkanın camına michael scofield dövmesi ypılır yazmışlar :53:
ay çatladım gülmekten :60:
sorma bende bi ara gözlerim kısık kısık yandan bakışlar atarak dolaşıyordum ortalarda :60:

:60: :60: :60: ayyyyyy bende şuan çatladım gülmekten nasıl bi dövme yaparlar scofield dövmesi diye çok merak ettim ortaya çıkacak şeyi :60: :60: :60:

kısık kısık yandan bakışlar he :60: :60: :60: Allah iyiliği versin ne güldürdün beni akşam akşam :60 :60:

:60: :60: :60: ayyyyyy bende şuan çatladım gülmekten nasıl bi dövme yaparlar scofield dövmesi diye çok merak ettim ortaya çıkacak şeyi :60: :60: :60:

kısık kısık yandan bakışlar he :60: :60: :60: Allah iyiliği versin ne güldürdün beni akşam akşam :60 :60:

dövmenin tamamının şablonunu yapıştırmışlar duvara, hint kınasından yapılınca geçici dövme diye yaptıranlar varmış..sordum orda çalışan kıza, tamamını yaptırdılar mı dedim, yok genelde kollara yaptırıyorlar dedi :ssz:
michel'ın kısık yan bakışı da şu bak :60:

$images.webp

dövmenin tamamının şablonunu yapıştırmışlar duvara, hint kınasından yapılınca geçici dövme diye yaptıranlar varmış..sordum orda çalışan kıza, tamamını yaptırdılar mı dedim, yok genelde kollara yaptırıyorlar dedi :ssz:
michel'ın kısık yan bakışı da şu bak :60:

Eki Görüntüle 991086

:60: :60: :60: :60: :60:

süper yaaaaaa benimde gözler bozuk oldugu için genelde kısık bakarım hep ama hiç bu bakış gelmemişti aklıma :60 :60:

:60: :60: :60: :60: :60:

süper yaaaaaa benimde gözler bozuk oldugu için genelde kısık bakarım hep ama hiç bu bakış gelmemişti aklıma :60 :60:

kısık bakanlar zeki olurmuş derler, çok zekisin demekki :9:
bende aksine bön bön bi bakış atarım şaşırdığımda falan...saftirikliğin dibine vuruyorum anlayacağın :60:

ben kendi adıma konuşayım kuzum valla michael kim ben kim :60:
michaelle kıyaslanacaksam anca sucre ile başabaş gelebilirim :60: :60:

:60: estagfurullah canım ya :9:

haaaa bak aklıma ne geldi bende origamı hastalıgı vardı bidee o michaelin yaptıgı origami tarifini netten baka baka yapmayı başardım birsürü yaptım hemde kör olacaktım :60: :60:

:60: estagfurullah canım ya :9:

haaaa bak aklıma ne geldi bende origamı hastalıgı vardı bidee o michaelin yaptıgı origami tarifini netten baka baka yapmayı başardım birsürü yaptım hemde kör olacaktım :60: :60:

aaaaaaaaaaaaaa şuan şoklardayım :60:
o origami kuşundan bende birsürü yaptım....baka baka netten öğrendim...kuzum sen tam benlikmişsin yahu :ssz:

ben kendi adıma konuşayım kuzum valla michael kim ben kim :60:
michaelle kıyaslanacaksam anca sucre ile başabaş gelebilirim :60: :60:

ahahhaha :60: mütevazi ablam benim :16:
bizde istesek bi film senaryosu çekebiliriz bi yandan scofieldımın çakma zekilikleri diğer yandan zombicikler :60:

buna ne gülmüştümm :60::60:
$prizi-birak.webp

:60:
aynen canım sende benlik.. prison kardeşliği :13: :60:

aynen canım prison kardeşliği :38:

ahahhaha :60: mütevazi ablam benim :16:
bizde istesek bi film senaryosu çekebiliriz bi yandan scofieldımın çakma zekilikleri diğer yandan zombicikler :60:

buna ne gülmüştümm :60::60:
Eki Görüntüle 991201

hahahaaaa ay çok güldüm, kim yapmış bunu kız, prizi bırak :60:

bu benim en beğendiğim diziydi keşke sonu da güzel bitseydi

sonu hepimizi üzdü :5: olması gereken gibi bitti bence..

aynen canım prison kardeşliği :38:

hahahaaaa ay çok güldüm, kim yapmış bunu kız, prizi bırak :60:

sonu hepimizi üzdü :5: olması gereken gibi bitti bence..

kim yapacak biz Türkler işte :60:
o güzelim filmle bile dalga geçtiler :60:
ama Allah var iyi dalga geçmişler o filmi izlediğimde görmüştüm ne gülmüştüm kaç sene oluyo hala gülümsüyorum

kim yapacak biz Türkler işte :60:
o güzelim filmle bile dalga geçtiler :60:
ama Allah var iyi dalga geçmişler o filmi izlediğimde görmüştüm ne gülmüştüm kaç sene oluyo hala gülümsüyorum

prisonu bile dalga malzemesi yaptılarsa walking dead'e kimbilir ne yaparlar...savunalım hazalım, koruyalım aylaklarımızı :27:

ahhh canım ahh kim üzülmedi ki ölmesine ailecek yasa büründük nerdeyse ahahhaha :9:

valla ben sonradan izledim diziyi o kadar sardı iki iki hafta gece güzdüz izleyip bitirdin o kadar sezonu
o çocuk çok tatlıydı ya maffetti beni ölmesi
yakışıklı olmasa üzülmezdim zaten :27:

Back
X