Prison Break

valla ben sonradan izledim diziyi o kadar sardı iki iki hafta gece güzdüz izleyip bitirdin o kadar sezonu
o çocuk çok tatlıydı ya maffetti beni ölmesi
yakışıklı olmasa üzülmezdim zaten :27:

AHAHHA aynnen canım benim valla tek yakışıklı da değil çokda zekiydi birde şey olduğunu duyunca ne üzüldüm anlatamam :19::18: sanki aramızda bişe olacak :9:
bende bi günde bi sezon bitirmiştim ve bitince içimde inanılmaz derecede boşluk oluştu :26::5::9:

AHAHHA aynnen canım benim valla tek yakışıklı da değil çokda zekiydi birde şey olduğunu duyunca ne üzüldüm anlatamam :19::18: sanki aramızda bişe olacak :9:
bende bi günde bi sezon bitirmiştim ve bitince içimde inanılmaz derecede boşluk oluştu :26::5::9:

nasıl yani gay miymiş adam :53:

inanmıyorum ya
ya hazalım neden bütün yakışıklılar böyle çıkıyo anlamıyorum
kızlardan bıkıp erkeklere mi yöneliyolar napıyolar

bütün karizma gitti gözümde :37:

ah sorma canım sorma duyunca nasıl yıkım yaşadım anlatamam ben şimdi senin duyduğunu duyguları kaç yıl öncesinde yaşamıştım :27:

bu duruma en güzel yorumu sen yaptın sanırım kızlardan sıkılıyolar ama yine de biz onun bildiği kızlardan değildik yahu :33:

ah sorma canım sorma duyunca nasıl yıkım yaşadım anlatamam ben şimdi senin duyduğunu duyguları kaç yıl öncesinde yaşamıştım :27:

bu duruma en güzel yorumu sen yaptın sanırım kızlardan sıkılıyolar ama yine de biz onun bildiği kızlardan değildik yahu :33:

bizi görmediği için güzel kızlar bitti ben artık erkeklere yöneleyim dedi heralde :27:
kendimizi bi gösterebilseydik bu çocuğu kurtarabilirdik :52:

Son düzenleme:
bizi görmediği için güzel kızlar bitti ben artık erkeklere yöneleyim dedi heralde :27:
kendimizi bi gösterebilseydik bu çocuğu kurtarabilirdik :52:

ahahaha işte hayat standartları kader ördü ağlarını :9:
aynen kuzum. Ama ilk önce gönlümüzü alması lazım kalbimizi kırdı o bizim öyle kuru kuruya kur:52:tarma olmaz :9:

ahahaha işte hayat standartları kader ördü ağlarını :9:
aynen kuzum. Ama ilk önce gönlümüzü alması lazım kalbimizi kırdı o bizim öyle kuru kuruya kur:52:tarma olmaz :9:

ayağımıza gelip özür dilemekle başlasın azcık surat yaparız
sonra da bi spor araba filan alıp bi de üstüne güzel bir ev alırsa ben hemen affedebilirim yani bi de bankaya para yatırması da şart tabi :27:

ayağımıza gelip özür dilemekle başlasın azcık surat yaparız
sonra da bi spor araba filan alıp bi de üstüne güzel bir ev alırsa ben hemen affedebilirim yani bi de bankaya para yatırması da şart tabi :27:

ahahahaa :60:
son harfine kadar:52: katılıyorum
ilk bi minikupırla başlaması lazım :27:

bence de çok severim zaten o arabayı iyi olur :37:
devamını sonra düşünürüz

ahahahaa :60:
son harfine kadar:52: katılıyorum
ilk bi minikupırla başlaması lazım :27:

aşk olsun kızlar, :63:
hayatta herşey paramı yahu, michael benim için koluna bi dövme yaptırıp gelse ben çok affettim gitti :60:
adam inşaat mühendisliğini bıraktı abisi için hapse girdi...nekadar vefakar sadık...kimbilir sevdiği kız için neler yapar....siz böyle bir erkeği buldunuz da minicooper istiyonuz :ssz:
pardon erkeği demişim, yanlış oldu...:52:

hayatta herşey paramı yahu, michael benim için koluna bi dövme yaptırıp gelse ben çok affettim gitti :60:
adam inşaat mühendisliğini bıraktı abisi için hapse girdi...nekadar vefakar sadık...kimbilir sevdiği kız için neler yapar....siz böyle bir erkeği buldunuz da minicooper istiyonuz :ssz:

e canım napalım bize yamuk yaptı kendini affettirmek zorunda
yoksa gözümdeki imajı düzelmez :52:

bu saatten sonra imajını düzeltmeye çalışsa ne olacak :1:
t bag'e o kadar laf ettik zamanında, meğer bizim esas oğlan öyleymiş haberimiz yok...
t bage yazık ettik :9:

ay hakkaten ya o adamdan o kadar iğreniyodum bizimki daha betermiş meğer :52:

ben cidden anlamıyorum bu yakışıklı çocuklar nasıl olup erkeklerden hoşlanıyolar aklım almıyo gerçekten sonradan mı böyle oldu acaba yoksa hep mi böylelerdi yazık ediyolar kendilerine
ricky martin david beckham filan da böyle çıktı onlara da çok şaşırmıştım

ahahaha :60:
hayal kuruyoruz şurada canım sende aa :33:
onu da yapsın bunu da yapsın sadakatsizlik kolay afedilemez. Biz onun mavi gözlerine kandık oda gitti üstelik çirkin bir bayanla evlendi (zaten herşeyin başı o evlilikt) sonra gitti gay oldu yavrucağımı kandırdlar :27:

ben cidden anlamıyorum bu yakışıklı çocuklar nasıl olup erkeklerden hoşlanıyolar aklım almıyo gerçekten sonradan mı böyle oldu acaba yoksa hep mi böylelerdi yazık ediyolar kendilerine

ahahaha aynen valla sanırım mükemmellik batıyor onlara nasıl duygusal bir bağ kuruyorlar aklıma değil hayalim bile almıyor :9:

bu saatten sonra imajını düzeltmeye çalışsa ne olacak :1:
t bag'e o kadar laf ettik zamanında, meğer bizim esas oğlan öyleymiş haberimiz yok...
t bage yazık ettik :9:

aman şekerler t bag çirkin istediğini yapabilir :9:

Back
X