- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
ay hakkaten ya o adamdan o kadar iğreniyodum bizimki daha betermiş meğer
ben cidden anlamıyorum bu yakışıklı çocuklar nasıl olup erkeklerden hoşlanıyolar aklım almıyo gerçekten sonradan mı böyle oldu acaba yoksa hep mi böylelerdi yazık ediyolar kendilerine
ricky martin david beckham filan da böyle çıktı onlara da çok şaşırmıştım
canım bu işin yakışıklısı çirkini olmuyor demekki..önceleri bende sırf sapkınlık sanıyordum, ama doktorlardan dinleyince bişey diyemiyorum...sonuçta bu bir hastalıkmış....hormonlarla alakalıymış...çok dalgaya almayalım allah muhafaza eşimiz dostumuz çoluk çocuğumuz var..allah korusun

zaten ben bu dizide gay meselesinin ve t bag'in sübyancı olmasının bukadar gündemde tutulmasına bi anlam verememiştim...meğer sebep michael miş...ahahaha
hayal kuruyoruz şurada canım sende aa
onu da yapsın bunu da yapsın sadakatsizlik kolay afedilemez. Biz onun mavi gözlerine kandık oda gitti üstelik çirkin bir bayanla evlendi (zaten herşeyin başı o evlilikt) sonra gitti gay oldu yavrucağımı kandırdlar![]()

ayy hatırlasanıza hani iri yarı dev gibi bi adam vardı, avokadı diyorlardı adama, tweener varya hani hapse sonradan gelen onunla aynı hücreye attı ya bellick o çocuğu...o adamda perdeyi indirip çocuğa neler yaptırdı...hatta zavallı çocuk hapishanenin bahçesinde duvarın dibinde oturup ağlamıştı....ama en sonunda dayanamadı jileti aldı eline

yani bu tür olaylar çok yaygındı dizide...her bölümde az çok o sahneler vardı...
demek michael bizzat rica etmiş de koydurmuş o sahneleri

aman şekerler t bag çirkin istediğini yapabilir![]()
haha bence de çirkinlerle işimiz olmaz![]()
ha ha haa çok komiksiniz, çirkinlerle işimiz olmaz diyorlar birde,

michael güzel de ne oldu

olmadımı olmuyor yani şekerler