Prison Break

canım Michael'ın planına göre, sarayı bu durumdan en az zararla çıkarmaktı.. ama sara beceremedi..
eğer anahtarı isteseydi, o zaman saranın verdiği daha çabuk anlaşılırdı..
michaelin planına göre sara çaktırmadan kapıyı kilitlemeyecekti ve kimse çakozlamayacaktı...
ama sara beceremedi , önce kilitleyip gitti, sonra kıyamadı michaele geri geldi açık bıraktı...gidip geri gelmesi ele verdi onu zaten.. saranın hatası yoksa michaelin planı güzeldi...keşke ilk baştan açık bıraksaydı ama mantığıyla duyguları karıştı birbirine...:)

nika evet aşık olmuş.. :) çok güzel kız ama değilmi?
kararsızlık yaşayacak ne vardı sanki ben olsam direk açık bırakırdım :D herşeyi mahvetti işte :(
aynen canım çok güzel çok kadınsı :oops:

kararsızlık yaşayacak ne vardı sanki ben olsam direk açık bırakırdım :KK70: herşeyi mahvetti işte :KK43:
aynen canım çok güzel çok kadınsı :oops:

kapıyı kilitledi ve açık bırakmayacaktı kararlıydı... gitti.. gittikten sonra babasıyla görüştü ve michaelin doğru söylediğini, abisinin suçsuz olduğunu anladı... suçsuz birisinin idam edilmesine de gönlü razı gelmedi.. birde michaele aşık olunca işte :D

kapıyı kilitledi ve açık bırakmayacaktı kararlıydı... gitti.. gittikten sonra babasıyla görüştü ve michaelin doğru söylediğini, abisinin suçsuz olduğunu anladı... suçsuz birisinin idam edilmesine de gönlü razı gelmedi.. birde michaele aşık olunca işte :KK70:
çok güzel yaa :D şimdi bi bölüme daha başlayacaktım ama uykum geliyo birazcık sabaha bırakıyorm :D t-bag den hala ve hala nefret ediyorum :KK62::KK62: neler olacak merakla bekliyom :eek:

Back
X