Prison Break

hheehehe :KK70: napayım çok ilginç şeyler oluyor ya vallahi evlilikten soğudum :KK43:
13. bölümdeyim canım yeni yakalandılar daha şu senin beğendiğin adamı ailesiyle tehdit ediyorlar ya üzüldüm biraz :KK51:

alex'i zamanla seveceksin emin ol... güven bana...
adamım o benim yaa, karizması yeter :KK14:

alex'i zamanla seveceksin emin ol... güven bana...
adamım o benim yaa, karizması yeter :KK14:
heh alex ;) galiba oda ailesine zarar gelmesin diye bu işin içinde :( karizmatik bulmadım ben pek çizgi film kahramanı gibi :D sara cidden baya zor durumda kalıyor ya onun adına da üzüldüm :( kaç sezondu canım dizi?

heh alex :KK66: galiba oda ailesine zarar gelmesin diye bu işin içinde :KK43: karizmatik bulmadım ben pek çizgi film kahramanı gibi :KK70: sara cidden baya zor durumda kalıyor ya onun adına da üzüldüm :KK43: kaç sezondu canım dizi?

toplam 4 sezon..
ama 3. sezon 13 bölüm sadece :KK61: en heyecanlı sezonlardan biridir 3. sezon ayyyy nasıl özledim yaa yeminle açıp izleyesim var...
bak üçüncü sezondan sana en unutulmaz sahnelerinden birini paylaşıyorum... bayılacaksın...

toplam 4 sezon..
ama 3. sezon 13 bölüm sadece :KK61: en heyecanlı sezonlardan biridir 3. sezon ayyyy nasıl özledim yaa yeminle açıp izleyesim var...
bak üçüncü sezondan sana en unutulmaz sahnelerinden birini paylaşıyorum... bayılacaksın...

inanmıyoruuum alex sarı oğlanı kurtardı :KK57: neler oldu nerdeler bunlar? sara nerde?:KK57::KK57:

izlenmeyecek gibi değildi ki ama. bütün sezonları bitirdikten sonra bi kaç gün eksiklik hissetmiştim:KK70: taa ki wentworth miller in eşcinsel olduğunu öğrenene kadar:KK14:

ha ha ha :KK70:
o durum bende de hayal kırıklığı yaşattı :KK70:

inanmıyoruuum alex sarı oğlanı kurtardı :KK57: neler oldu nerdeler bunlar? sara nerde?:KK57::KK57:

bu 3. sezon..
sara öldü canım bu sezonda :KK61:
ve Michael bu sezonda ölümlerden döndü neler yaşadı neler...
işkence gibi bir sezondu, çok ağladığım sahneleri var bu sezonun...
ben sana demiştim, ne dostlar düşman olacak biribiriyle, ne düşmanlar dost olacak.. bu dizi fena bi dizi :)...

ha ha ha :KK70:
o durum bende de hayal kırıklığı yaşattı :KK70:

bu 3. sezon..
sara öldü canım bu sezonda :KK61:
ve Michael bu sezonda ölümlerden döndü neler yaşadı neler...
işkence gibi bir sezondu, çok ağladığım sahneleri var bu sezonun...
sara öldü müü kim öldürdü? Michael ölecek sandım ondan önce :( ay çok kötü. burası neresi peki t-bag falan var kız halaaa

sara öldü müü kim öldürdü? Michael ölecek sandım ondan önce :KK43: ay çok kötü. burası neresi peki t-bag falan var kız halaaa

hayatım t bagin olmadığı sezon yok ki.. t bag son sezonun son bölümüne kadar dizide var zaten...burası başka bir hapishane.. dünyanın en işkenceli hapishanesi...
ben sana demiştim ama unutmuşsun, Michael ölür ölmez dizi tamamen bitecek... yani michaelin öldüğü sahne dizinin final yaptığı sahne olacak anladınmı?

hayatım t bagin olmadığı sezon yok ki.. t bag son sezonun son bölümüne kadar dizide var zaten...
ben sana demiştim ama unutmuşsun, Michael ölür ölmez dizi tamamen bitecek... yani michaelin öldüğü sahne dizinin final yaptığı sahne olacak anladınmı?
canım anladım orayı zaten hatırlıyorum dediğini ama Michael öldüğünde sara hayatta kalacak sandım ben. onun ölümünü görecek sandım yani :KK51:

canım anladım orayı zaten hatırlıyorum dediğini ama Michael öldüğünde sara hayatta kalacak sandım ben. onun ölümünü görecek sandım yani :KK51:

orda bi başka heyecan var ama söylemeyeceğim.. belki tahminin doğru olabilir :) ama ısrar etme, söylemem çünkü en derin nokta orda zaten...
az önceki video bi hapishane... çok kötü biyer, çok işkenceli ve hayatta kalmak çok zor orda.. baksana herkes michaeli öldüremeye çalışıyo...
alex kurtardı o anda.. inanılır şeymi?

orda bi başka heyecan var ama söylemeyeceğim.. belki tahminin doğru olabilir :) ama ısrar etme, söylemem çünkü en derin nokta orda zaten...
az önceki video bi hapishane... çok kötü biyer, çok işkenceli ve hayatta kalmak çok zor orda.. baksana herkes michaeli öldüremeye çalışıyo...
alex kurtardı o anda.. inanılır şeymi?
söylemicem dediysen ısrar etmicem bi bildiğin vardır :KK49: Alex neden hapisanede? müdür kayboldu ortalıktan naptı acabaa :KK57: neden öldürmeye çalışıyolar alıp veremedikleri ne ki naptı bu adam bu millete yahu :KK67:

söylemicem dediysen ısrar etmicem bi bildiğin vardır :KK49: Alex neden hapisanede? müdür kayboldu ortalıktan naptı acabaa :KK57: neden öldürmeye çalışıyolar alıp veremedikleri ne ki naptı bu adam bu millete yahu :KK67:

alex'i Michael yakalattı... alexin bazı yasadışı suçları var.. FBI da çalışıyor olmasına rağmen birkaç küşüyü yasadışı öldürmüş... Michael bunu araştırıp öğrendi ve peşimizi bıraksın diye yakalattı... ama alex ve alexin bazı birlikte çalıştığı adamlar da michaeli yakalattı bi şekilde...
ikisi aynı hapishaneye düştü... o tepeden balkondan bakan ve konuşan piskopat bi adam varya, o da o hapishenin müdürü gibi bişey ama müdür değil aslında, o herkesi öyle döve döve işkence ede ede orayı sahiplenmiş...
michaelin bişey yapmasına gerek yok ki, suçsuz insanları bile yan baktın, gözünün üstünde kaşın var diye öldürüyorlar...
alez olmasaydı Michael ölecekti o sahnede...

alex'i Michael yakalattı... alexin bazı yasadışı suçları var.. FBI da çalışıyor olmasına rağmen birkaç küşüyü yasadışı öldürmüş... Michael bunu araştırıp öğrendi ve peşimizi bıraksın diye yakalattı... ama alex ve alexin bazı birlikte çalıştığı adamlar da michaeli yakalattı bi şekilde...
ikisi aynı hapishaneye düştü... o tepeden balkondan bakan ve konuşan piskopat bi adam varya, o da o hapishenin müdürü gibi bişey ama müdür değil aslında, o herkesi öyle döve döve işkence ede ede orayı sahiplenmiş...
michaelin bişey yapmasına gerek yok ki, suçsuz insanları bile yan baktın, gözünün üstünde kaşın var diye öldürüyorlar...
alez olmasaydı Michael ölecekti o sahnede...
evet şimdiki bölümlede bende farkettim onu yakaladığı adamları öldürüyor ve bunun yasak oldugunu bildiği için kılıf uyduruyo silahlıydı falan diyor. çok kötü bi yer ya içim daraldı 4 dakikalık videoyu izlerken bile. ne kadar kalacaklar burda? t-bag nasıl yakalandı ?

evet şimdiki bölümlede bende farkettim onu yakaladığı adamları öldürüyor ve bunun yasak oldugunu bildiği için kılıf uyduruyo silahlıydı falan diyor. çok kötü bi yer ya içim daraldı 4 dakikalık videoyu izlerken bile. ne kadar kalacaklar burda? t-bag nasıl yakalandı ?

üçüncü sezon boyunca hep hapiste kalacak... ama tamamen hapishanede geçmiyor olaylar... dışarda abisininde başı dertte... yeğeni LJ'in başı dertte... diğer arkadaşları da aynı çok kötü durumdalar... zaman zaman birleşecekler falan.. ama çok heyecanlı bölümlerdi yani garanti ediyorum...
t bag nasıl girmişti oraya yaa dur düşüneyim.. valla hatırlayamadım canım ama bi halt yemişti yani :D
onun yediği haltlar bitmez biliyorsun...

üçüncü sezon boyunca hep hapiste kalacak... ama tamamen hapishanede geçmiyor olaylar... dışarda abisininde başı dertte... yeğeni LJ'in başı dertte... diğer arkadaşları da aynı çok kötü durumdalar... zaman zaman birleşecekler falan.. ama çok heyecanlı bölümlerdi yani garanti ediyorum...
t bag nasıl girmişti oraya yaa dur düşüneyim.. valla hatırlayamadım canım ama bi halt yemişti yani :KK70:
onun yediği haltlar bitmez biliyorsun...
ay hepsine ayrı ayrı üzüleceğim canım :( ahhh bilmez miyim o dilini dudaklarında gezdiriyor ya o bile cinayet sebebi dilini koparasım geliyo nasıl bi karakter :KK62:

ay hepsine ayrı ayrı üzüleceğim canım :KK43: ahhh bilmez miyim o dilini dudaklarında gezdiriyor ya o bile cinayet sebebi dilini koparasım geliyo nasıl bi karakter :KK62:

amaç bu zaten, eğer o derece sinir oluyorsan o derece öldüresin geliyorsa, rolünü çok güzel oynuyor demektir.. :)
evet çok üzleceğin sahneler var canım..

Back
X