Prison Break

yok canım izliyorum da senden ses seda çıkmaz oldu :63: izliyorum tabiiki 17. bölümdeyim annem yok ev bana kaldı pek fırsat bulamıyorum yavaş ilerliyorum :oops:

ben hep buralardayım canım, sen izledilerin hakkında bilgi vermeyince haliyle kritik yapamıyoruz :KK70:
anlat bakalım nerelerdesin, kim kiminle nerede :KK53:

yürüyor yürümez mi. karizmatik gelmiyor bana pek ama onun içinde üzülüyorum artık yazık mecbur bırakıyolar tehtid ediyolar nasıl olacak :KK43:

alex aslında çok iyi adam ama mesleğindeki tehditler onu bu hale getirmiş, adam kafayı sıyırmamak için ilaç kullanııyor yaa.. üstelik ilacı da gizli kullanıyor, meslekten almasınlar diye... bir ajanın ilaç kullanması yani kötü bişey...
mesleğine kendini adamış, eşini çocuğunu ihmal etmiş , neler neler... yaşadıkları zor.. bu dizide kimin hayatı güzel ki.. hep zorluklar sıkıntı eziyetler...
ama ilerki bölümlerde alex'in Michael için yaptığı fedakarlıkları gördükçe bana hak vereceksin... canını bile ortaya koydu..

alex aslında çok iyi adam ama mesleğindeki tehditler onu bu hale getirmiş, adam kafayı sıyırmamak için ilaç kullanııyor yaa.. üstelik ilacı da gizli kullanıyor, meslekten almasınlar diye... bir ajanın ilaç kullanması yani kötü bişey...
mesleğine kendini adamış, eşini çocuğunu ihmal etmiş , neler neler... yaşadıkları zor.. bu dizide kimin hayatı güzel ki.. hep zorluklar sıkıntı eziyetler...
ama ilerki bölümlerde alex'in Michael için yaptığı fedakarlıkları gördükçe bana hak vereceksin... canını bile ortaya koydu..
evet o ilaçları bende farkettim çok üzülüyorun ya yazık adama. işten çıkıyorum dediğinde çocuğuna zarar verdiler ya ne kadar siniiiiiiirr :KK62: sonunda oda ölecek mi Alex yani :KK42:

evet o ilaçları bende farkettim çok üzülüyorun ya yazık adama. işten çıkıyorum dediğinde çocuğuna zarar verdiler ya ne kadar siniiiiiiirr :KK62: sonunda oda ölecek mi Alex yani :KK42:

alex ölmeyecek ama çok fedakarca şeyler yapacak.. Michael öldüğünde bile mezarı başındaydı... sara ağlarken teselli ediyordu falan...çok kötü sahelerdi yaa duygulandım şuan inan :(

heheheh pot kırdın demek michael öldüğünde sara hayatta olacak :KK53::KK53:

anaaaaaa :KK67::KK67::KK67::KK67:
hep senin yüzünden allem ettin, kallem ettin aldın ağzımdan lafı... :KK62:
söylemeyecektim ben...:mad:
neyse çıktı artık laf geri gelmez...:KK70:
evet sara ölmeyecek... ama ölseydi daha az acı çekerdi emin ol...

anaaaaaa :KK67::KK67::KK67::KK67:
hep senin yüzünden allem ettin, kallem ettin aldın ağzımdan lafı... :KK62:
söylemeyecektim ben...:mad:
neyse çıktı artık laf geri gelmez...:KK70:
evet sara ölmeyecek... ama ölseydi daha az acı çekerdi emin ol...
heheheh ay nasıl yaptın böyle bi hataa :KK45::KK45: sevindirik oldum :KK19: beraber aynı anda ölselerdi keşke :(

ya sara zaten onunla ölmeyi tercih ederdi. başları beladan kurtuldu mu bari sara napacak acaba. biliyorum dizi orda bitti ama ben merak ederim :oops:

pek de kurtulmadı başları beladan ama tbag fena belaya saplanacak ona sevin bari :D
sara 'ya kalsa ölürdü, çok seviyordu... ölüme giderdi onunla, ama ölemezdi... çünkü???? çünkü ???
hamileydi.... :)

Back
X