Prison Break

neeeeeeeeeee :KK57: doğuyor mu çocuk?? ama olmaz ki açıp finali izleyecm şimdi :63:

tam dizi biterken çocuğun büyümüş halini gösterdiler... mezarı başında, ...
izleme sakın bütün iştahın hevesin zevkin kaçar...
zaten yarıyı geçmişsin, ikinci sezon bitmiş sayılır.. üçüncü sezon zaten 13 bölüm.. dördüncü sezon da zevkli zaten...az kalmış acele etme.. bitince inan çok üzüleceksin... ben boşluğa düşmüş gibi oldum resmen...

tam dizi biterken çocuğun büyümüş halini gösterdiler... mezarı başında, ...
izleme sakın bütün iştahın hevesin zevkin kaçar...
zaten yarıyı geçmişsin, ikinci sezon bitmiş sayılır.. üçüncü sezon zaten 13 bölüm.. dördüncü sezon da zevkli zaten...az kalmış acele etme.. bitince inan çok üzüleceksin... ben boşluğa düşmüş gibi oldum resmen...
yok canım izlemem zaten :KK45::KK45::KK45: acıklı şeyler olmuş :(

yok canım izlemem zaten :KK45::KK45::KK45: acıklı şeyler olmuş :KK43:

evet finali çok kötü acıklıydı.. ağlamayan kimse kalmamış ki...
benim çevremde izleyenlerin hepsiyle konuşuyoruz , hepsi diyor finalde ağladım diye... senariste helal olsun çok etkili dizi yapmış adam.. keşke 9-10 sezon sürseydi...

evet finali çok kötü acıklıydı.. ağlamayan kimse kalmamış ki...
benim çevremde izleyenlerin hepsiyle konuşuyoruz , hepsi diyor finalde ağladım diye... senariste helal olsun çok etkili dizi yapmış adam.. keşke 9-10 sezon sürseydi...
daha fazla zorlayamamışlar demekki canım yapılabilecek herşeyi yapmışlar uzatsalardı sıkıcı olabilirdi

çok etkileyiciydi o bölüm dimi...
kötü adam diye bilirdik, adamın hası çıktı... :KK43:

söylemem , söylemem :rolleyes:
heyecanı kaçmasın canım, izle gör....
3.sezon 8. bölümdeyim dün 8 bölüm izledim zor kalktım başındaan neler olacak azıcık söylesene kıııız :KK53: Alexe ayrı üzülüyorum bellick e ayrı üzülüyorum hepsine üzülüyorum :KK61::KK61::KK61:

3.sezon 8. bölümdeyim dün 8 bölüm izledim zor kalktım başındaan neler olacak azıcık söylesene kıııız :KK53: Alexe ayrı üzülüyorum bellick e ayrı üzülüyorum hepsine üzülüyorum :KK61::KK61::KK61:

sona hapishanesinde durumlar nasıl :KK53:
işte benim sana anlatmak istediğim buydu, bu dizide en gıcık kaptığın karakterlere bile sevgi duyuyorsun zamanla acıyorsun.. çok etkili bir dizi.. senaristin başarısı

Back
X