Prison Break

sona hapishanesinde durumlar nasıl :KK53:
işte benim sana anlatmak istediğim buydu, bu dizide en gıcık kaptığın karakterlere bile sevgi duyuyorsun zamanla acıyorsun.. çok etkili bir dizi.. senaristin başarısı
Cok kötü ya irer istemez ben orda olsaydım ne yapardım acaba diyorum nasıl iğrenç bi yer öyle :( o adami neden kacirmak istediklerini, sevgilisinin neden haberi olmadığını falan anlamadım ama :(

Cok kötü ya irer istemez ben orda olsaydım ne yapardım acaba diyorum nasıl iğrenç bi yer öyle :KK43: o adami neden kacirmak istediklerini, sevgilisinin neden haberi olmadığını falan anlamadım ama :KK43:

Michael hapisten kaçınca, şirket diye bir gizli servisin dikkatini çekti zekası.. ve Michael'ı kullanabiliriz kendi işimizde diye düşündüler...
o yüzden Michael'ı sona hapishanesine düşürmek için panama'ya çektiler bi şekilde... sonra panama da bir suç işlemesi için üerine gidince, saranın vurduğu adam michael'in üstüne kaldı.. Michael ben vurdum dedi ya, aslında sarayı korumak isterken kendinin bir komploya kurban gittiğini bilmiyordu..., sona'ya düşünce ordaki wistler denen adamı kaçırması için Michael'a şantaj yapıyorlar... eğer wistlr bir hafta içinde kaçırılmazsa sara ve LC'nin öleceğini söylediler, saray öldürdüler hatta, Michael öğrendi ama sara öldü lc ölmesin diye çıkaracak wistleri ordan...
wistler de o şirket denen yapılanmanın önemli bir elemanı, ona ihtiyaçları var, o yüzden çıkması lazım.. çıkması da michaelin kaçırmasına bağlı... wistler sofia dan herşeyi saklıyor, çünkü karanlık işlerle uğraştığı için...
bu arada sofia wistlerin gerçek yüzünü öğrenince başka birine aşık olacak, bil bakalım kim?:KK53:

Michael hapisten kaçınca, şirket diye bir gizli servisin dikkatini çekti zekası.. ve Michael'ı kullanabiliriz kendi işimizde diye düşündüler...
o yüzden Michael'ı sona hapishanesine düşürmek için panama'ya çektiler bi şekilde... sonra panama da bir suç işlemesi için üerine gidince, saranın vurduğu adam michael'in üstüne kaldı.. Michael ben vurdum dedi ya, aslında sarayı korumak isterken kendinin bir komploya kurban gittiğini bilmiyordu..., sona'ya düşünce ordaki wistler denen adamı kaçırması için Michael'a şantaj yapıyorlar... eğer wistlr bir hafta içinde kaçırılmazsa sara ve LC'nin öleceğini söylediler, saray öldürdüler hatta, Michael öğrendi ama sara öldü lc ölmesin diye çıkaracak wistleri ordan...
wistler de o şirket denen yapılanmanın önemli bir elemanı, ona ihtiyaçları var, o yüzden çıkması lazım.. çıkması da michaelin kaçırmasına bağlı... wistler sofia dan herşeyi saklıyor, çünkü karanlık işlerle uğraştığı için...
bu arada sofia wistlerin gerçek yüzünü öğrenince başka birine aşık olacak, bil bakalım kim?:KK53:
Sari oglanin abisine??? Sara ölmedi dimi o bas kimindi acaba yani hameile kalacakmis daha ölemez :( hepsini anladiydim bi tek o adami neden çıkarmak istediklerini anlamamistim hi şimdi taşlar yerine oturdu. Ise gidecem şimdi hala 8. Bolumdeyim :( akşam izlerim artik

Sari oglanin abisine??? Sara ölmedi dimi o bas kimindi acaba yani hameile kalacakmis daha ölemez :KK43: hepsini anladiydim bi tek o adami neden çıkarmak istediklerini anlamamistim hi şimdi taşlar yerine oturdu. Ise gidecem şimdi hala 8. Bolumdeyim :KK43: akşam izlerim artik

evet lincolna aşık olacak.. çünkü wistler ona yalan söylediği için terkedecek onu...
daha çok heyecanlı bölümlere geleceksin.. bilhassa dördüncü sezon çok aşırı aksiyonlu...

evet lincolna aşık olacak.. çünkü wistler ona yalan söylediği için terkedecek onu...
daha çok heyecanlı bölümlere geleceksin.. bilhassa dördüncü sezon çok aşırı aksiyonlu...
o belli zaten canım. izleyemedim ya şimdide çok yorgunum başım ağrıyor yarın izlerim artık merak ediyorum aynı zamanda ölüyorumda :(

4.sezon 3. Bolumdeyim canim da bilgisayar ariza veriyo izleyemedim daha bende pek anlamam yapamadım. Sirketi batirmaya çalışıyorlar canım suan.
:63: bende küsmüştüm sana :63:

mesaj alıntıladığını görmedim tatlım valla, bugün dizi tpiklerinde gezerken aklıma geldi baktım yazmışsın meğer :KK66:
sona yaklaşıyorsun demek... heyecalı sahnelere hazır ol.. aksiyondan başın dönebilir...
bu arada yeni konu açtım gördünmü, walking dead'e kardeş dizi geliyormuş :rolleyes:

mesaj alıntıladığını görmedim tatlım valla, bugün dizi tpiklerinde gezerken aklıma geldi baktım yazmışsın meğer :KK66:
sona yaklaşıyorsun demek... heyecalı sahnelere hazır ol.. aksiyondan başın dönebilir...
bu arada yeni konu açtım gördünmü, walking dead'e kardeş dizi geliyormuş :rolleyes:
Küstüm artiiiiiiik :63: aynen canim ya çok heyecanlı Alexi neden sevdiğini anlıyorum artik :KK43: ne dizisi canim görmedim o ne kiiiio_O

Küstüm artiiiiiiik :63: aynen canim ya çok heyecanlı Alexi neden sevdiğini anlıyorum artik :KK43: ne dizisi canim görmedim o ne kiiiio_O

yeni konu açtım başlığı walking deade kardeş geliyooooooor diye :)
evet alexi çok seviyorum,sen izlemeye devam et alex Michael için daha ne iyilikler yapacak...

yok canım ara vermek değil yani isteyerek ara vermedim çok geç geliyorum eve yatıyorum direk iş yerin de fırsat olmuyor ama bugün iki bölüm izledim orda da 7. bölümdeyim şimdi :KK17:

aynen devam.. final yapmadan bırakmak yok :)
zaten çoğu gitti azı kaldı... hiç tavsiye ettiğin biri oldu mu bu diziyi arkadaş çevrenden ailenden falan :)

Back
X