Prison Break

aynen devam.. final yapmadan bırakmak yok :)
zaten çoğu gitti azı kaldı... hiç tavsiye ettiğin biri oldu mu bu diziyi arkadaş çevrenden ailenden falan :)
kardeşim ünüversite okuyor burda değil ona tavsiye ettim izlemiş 4 bölüm, ama netleri sorunluymuş gelince beraber başlayacz :KK53: ben bitirmek üzereyim kıskanıyor beni :KK45: çok beğendi oda :KK68:

kardeşim ünüversite okuyor burda değil ona tavsiye ettim izlemiş 4 bölüm, ama netleri sorunluymuş gelince beraber başlayacz :KK53: ben bitirmek üzereyim kıskanıyor beni :KK45: çok beğendi oda :KK68:

beenmeyeni duymadım zaten :)
gelince kardeş kardeş izleyin.. bana da kardeşim tavsiye etmişti, üniversitedeyken izlemiş öve öve anlatınca dur bi ziliyim dedim , deyiş o deyiş..

heheheh aynen kız kaç kişi izledi sayende.. bitsin film önerisi alacağım senden zevkine güveniyorum :KK45:

esaretin bedeli filmini ziledinmi canım?
o da efsanedir, yüzlerce ödül almıştır... hapishane filmi... prison break neyse benim için esaretin bedeli de odur...
dizi değil film.. aç şuan izle bence..

esaretin bedeli filmini ziledinmi canım?
o da efsanedir, yüzlerce ödül almıştır... hapishane filmi... prison break neyse benim için esaretin bedeli de odur...
dizi değil film.. aç şuan izle bence..
izledim canım onu bende bayıldım 2 kez izledim hatta bi kez daha izleyebilirim uzun zaman oldu çünkü

hem evet hem hayır... ölümü başka bir sebepten olacak ama zaten ölecekti hastalığı yüzünden...
ölüm şekli biraz erken oldu... ama öyle veya böyle ölecekti hastalığından ötürü zaten
ay bitti gazel bitti :( mahvetti beni akşam akşam :( hiç hiç beklemediğim şeyler oldu :KK61::KK61:yapılır mıydı bu :( bi tek tbag hiiç akıllanmadı :KK62::KK62::KK62::KK62:

ay bitti gazel bitti :KK43: mahvetti beni akşam akşam :KK43: hiç hiç beklemediğim şeyler oldu :KK61::KK61:yapılır mıydı bu :KK43: bi tek tbag hiiç akıllanmadı :KK62::KK62::KK62::KK62:

geçmiş olsun canım :)
istikrarına hayran kaldım bitirecem dedin kısa zamanda bittirdin :)
evet t bag dışında herkes iyi sonuçlandı.. hele alex :) ah alex ahh.. :)

geçmiş olsun canım :)
istikrarına hayran kaldım bitirecem dedin kısa zamanda bittirdin :)
evet t bag dışında herkes iyi sonuçlandı.. hele alex :) ah alex ahh.. :)
hastalıktan ölmeyecek demiştin bana :63: oğlu ne kadar benziyor ya ona nasıl üzüldüm anlatamam hele sara yla o planları yaptıkları, sahildeki sahneler :( ölmeseydi de olurmuş yani neden öldürdü ki senarist ben çok üzüldüm :KK61::KK61::KK61::KK61:t bag için hiç bişey diyemiyorum aptal adam hepsi kurtuldu bi o şeytanlığından kurtulamadı :KK62: Alexe hayranım bende ya tipine değil ama sempati duyuyorum artık ama o kadınla nasıl oldu da sevgili oldular çok şaşırdım kadın ona karşı boş değildi bu belliydi de bizimki Pam Pam diyordu.. :KK57:

hastalıktan ölmeyecek demiştin bana :63: oğlu ne kadar benziyor ya ona nasıl üzüldüm anlatamam hele sara yla o planları yaptıkları, sahildeki sahneler :KK43: ölmeseydi de olurmuş yani neden öldürdü ki senarist ben çok üzüldüm :KK61::KK61::KK61::KK61:t bag için hiç bişey diyemiyorum aptal adam hepsi kurtuldu bi o şeytanlığından kurtulamadı :KK62: Alexe hayranım bende ya tipine değil ama sempati duyuyorum artık ama o kadınla nasıl oldu da sevgili oldular çok şaşırdım kadın ona karşı boş değildi bu belliydi de bizimki Pam Pam diyordu.. :KK57:

canım hastalıktan ölmedi elektrik çarptığı için öldü.. ama eğer elektrikle ölmeseydi zaten birkaç güne kalmaz ölecekti, hastalığı ilerlemişti..şirket onu tedavi ettirdiğinde söylemişti zaten bunu... geçici olarak yaşama süresi uzatıldı ama ölmesi kaçınılmaz demişlerdi öylede oldu burun kanamaları artmıştı falan.. sürekli bayılıyordu...
elektrik ile ölmesi biraz erkene almış oldu ölmesini...
evet çocuğuna çok acıdım bende... :(

canım hastalıktan ölmedi elektrik çarptığı için öldü.. ama eğer elektrikle ölmeseydi zaten birkaç güne kalmaz ölecekti, hastalığı ilerlemişti..şirket onu tedavi ettirdiğinde söylemişti zaten bunu... geçici olarak yaşama süresi uzatıldı ama ölmesi kaçınılmaz demişlerdi öylede oldu burun kanamaları artmıştı falan.. sürekli bayılıyordu...
elektrik ile ölmesi biraz erkene almış oldu ölmesini...
evet çocuğuna çok acıdım bende... :KK43:
ben orayı kaçırdım mı ne yaptım ya :( çok tatlı ama aynı babası :oops: sucrenin karısını göstermediler ya onu merak ettim :KK48::KK48:

ben orayı kaçırdım mı ne yaptım ya :KK43: çok tatlı ama aynı babası :oops: sucrenin karısını göstermediler ya onu merak ettim :KK48::KK48:

onlar zaten ayrıldılar.. en son hastanede kızını görmye gitti ve baldızı onu polise şikayet etti... tamamen ayrıldıkları için tekrar göstermediler onu...
ben Pam'i merak ettim aslında... son zamanlarda alexe tekrar ilgi duymaya başlamıştı alexde ona ümit vermişti gelecem birlikte olacağız falan diye.. ama son anda siyahi ajan kızla öpüştüler falan :KK57:
o saçma oldu bence...

onlar zaten ayrıldılar.. en son hastanede kızını görmye gitti ve baldızı onu polise şikayet etti... tamamen ayrıldıkları için tekrar göstermediler onu...
ben Pam'i merak ettim aslında... son zamanlarda alexe tekrar ilgi duymaya başlamıştı alexde ona ümit vermişti gelecem birlikte olacağız falan diye.. ama son anda siyahi ajan kızla öpüştüler falan :KK57:
o saçma oldu bence...
ya ben sonra barışmışlardır diye düşündüm çok seviyordu ya sucre :( ona bende çok şaşırdım ya yani ne alaka gerçi kadının ilgisi hep vardı ama ne bilim Alex Pam i seviyordu nee oldu da o kadınlaa beraber oldular bende anlam veremedim :KK57::KK57:

ya ben sonra barışmışlardır diye düşündüm çok seviyordu ya sucre :KK43: ona bende çok şaşırdım ya yani ne alaka gerçi kadının ilgisi hep vardı ama ne bilim Alex Pam i seviyordu nee oldu da o kadınlaa beraber oldular bende anlam veremedim :KK57::KK57:

o kadın LANG'miydi neydi adı işte her neyse, alexe yardımcı oldu ya, oğlunun katilini bulmasında ve hapishaneden çıkması için falan çok emek harcadı ya, o yüzden alex iyilik borcu diye birlikte oldu sanırım...
yine bile saçma yani.. pam pam diye inledi, sonra sattı hemen onu...

o kadın LANG'miydi neydi adı işte her neyse, alexe yardımcı oldu ya, oğlunun katilini bulmasında ve hapishaneden çıkması için falan çok emek harcadı ya, o yüzden alex iyilik borcu diye birlikte oldu sanırım...
O yüzden oldugunu sanmıyorum canim ya sirf bunun için birlikte olunmaz ki.. pam istememistir belki yada sevgisi bitmistir bilemiyorum ama pam çok seviyordu onunla olur diye bekledim ben..

Bana film dizi onerir misiiiiiin :KK53:

Bana film dizi onerir misiiiiiin :KK53:

nasıl bişey olsun canım, aksiyon dram fantastik korku...
çerezlik dizi mi yoksa etkilenmek mi istiyorsun?
ben tudors'a başladım.. tarihi bir dizi.. ingiltere krallığını saray entrikalarını anlatıyor... çok hoşuma gitti... bi bak istersen.. nasıl bişey istediğini yazarsan ona göre cevap vereyim.. bende dizi film bol :D seç beğen al yaparım sana

nasıl bişey olsun canım, aksiyon dram fantastik korku...
çerezlik dizi mi yoksa etkilenmek mi istiyorsun?
ben tudors'a başladım.. tarihi bir dizi.. ingiltere krallığını saray entrikalarını anlatıyor... çok hoşuma gitti... bi bak istersen.. nasıl bişey istediğini yazarsan ona göre cevap vereyim.. bende dizi film bol :KK70: seç beğen al yaparım sana
Canım tarihi şeyler ilgimi çekmiyor pek dram olabilir aşkli meskli psikolojiyle ilgili olabilur :oops:

Back
X