Problem aşık olduğum kişi

Bence ağzınızı arıyor evlilik düşünüyor musunuz diye aşık olabilirsiniz ama adam o gözle bakmıyorsa siz üzülürsünüz iyi düşünün.
Bir yanım diyor benden hoslanıyor da o lafı etti . " Sen çok güzel bir kadınsın , eminim zengin bir iş adamı bulup yalılarda yaşarsın , parise monacoya hafta sonu tatillerine kaçarsınız . ne güzel aynı tvlerdeki gibi . "

Bir yanımda her kadını zengin koca avcısı gibi görüyor. O yüzden dalga geçiyor senle dolares

Bana da söyle demişti ; Sen çok güzel bir kadınsın , eminim zengin bir iş adamı bulup yalılarda yaşarsın , parise monacoya hafta sonu tatillerine kaçarsınız . ne güzel aynı tvlerdeki gibi .

Dalga mı geçiyor , yoksa hoşlanıyor mu ?

vallahi adam evlenmiş olmasa arkadaşımın konuştuğu adam diyeceğim, o da 35 36 yaşlarında olması lazım.
O kadar benzer cümleler ki, bunları soyleyip söyleyip uzaklaştırdı kızı kendisinden, meğer o ara başkasıyla görüşüyormuş evlilik planları yapıyormuş. Muhtemelen cinsel birliktelik için bizim kızı da silip atmadı. Sonra bir de baktık evlenmiş. :)

Bir yanım diyor benden hoslanıyor da o lafı etti . " Sen çok güzel bir kadınsın , eminim zengin bir iş adamı bulup yalılarda yaşarsın , parise monacoya hafta sonu tatillerine kaçarsınız . ne güzel aynı tvlerdeki gibi . "

Bir yanımda her kadını zengin koca avcısı gibi görüyor. O yüzden dalga geçiyor senle dolares
Bilemedim.
Sadece karar vermek için iyi düşünün insan olayın içinde olunca tüm gerçeklikleri göremiyor biz suan olay dışındayız benim kendi fikrim bu adam sizi üzer. .

Aslında çok iyi bir , evinde kedi ve köpek besliyor. Hasta sonları ormana gidip köpekler için mama bırakıyor. sokağa kedi maması ve su kabı koyuyor . Suları her akşam tazeliyor.

Böyle iyi birinin kötü biri olmasına inanmıyorum

Bana da söyle demişti ; Sen çok güzel bir kadınsın , eminim zengin bir iş adamı bulup yalılarda yaşarsın , parise monacoya hafta sonu tatillerine kaçarsınız . ne güzel aynı tvlerdeki gibi .

Sana diyor ki, paket güzel fakat içi boşsun. Bu hayatta bir yere geleceksen, bu sadece zengin koca sayesinde olur.

Yani bildiğin mal adam. Bu laflarda hakaret. Hem şahsina, hem kadin cinsiyetine.

Lütfen silkelen ve kendine gel. Cok daha iyilerine layiksin.

Sohbeti de çok avammış. Adama katlanabilmek bile mucizeyken aşık olmayı nasil başardın?

Bu adamın düşündüğünüz kadar entelektüel ve zeki olduğunu düşünmüyorum. Siz bayağı aşık olmuşsunuz bence çünkü kitap okuyan, hayvanlara yardım eden yani aslında bir insanın olması gereken gibi olan birini mükemmel görüyorsunuz. Gözünüzde büyütüyorsunuz bence. Çok güzelsin evlenip gezersin demesinden de kadınları zengin koca avcısı olarak gördüğünü ve evliliğe bakış açısının da kadınlara para yedirmek falan olduğunu düşündüm. Nolur oldurmak için uğraşmayın adam açıkça istemiyorum demiş zaten. Fikri değişmeyecektir üzgünüm. Boşuna kendinizi yıpratmayın

Nickiniz "dolaresgul" ve adamın size böyle bir cümle kurduğunu iddia ediyorsunuz. İşin içindeki netliği ve adamın tavırlarındaki arızayı çok açık görüyorsunuz ama ben yine de bu adamı istiyorum diyorsunuz. Siz bu hikayedeki kadın değil erkek kişisisiniz gibi geldi bana.

Kadınların sizin gibi bir erkeği nasıl etkileyebileceklerine dair bir fikirleri var mı, du bakalım lanetleyecek ne malzeme bulurum acaba diye görmek için buraya gelmişsiniz. Bana gayet bir "red pill man" gibi görünüyorsunuz buradan.

İkna olmadım. :işsiz:

Adam kendi düzenini kurmuş, hayatında bir şeyleri rayına oturtmuş. Doğal olarak şimdi hatunun biri gelir bütün bunları mahvedebilir diye endişe ediyor olabilir. Veya bir arkadaşın dediği gibi ıssız adam’ı oynuyor olabilir size kolay lokma sanılmamak için. Valla böylesinden korkucan

Yaralı adamı iyileştirmeye çalışmak zaman kaybıdır.
Adam 36 yaşında ve evliliği düşünmüyorum demiş.hayatına bu şekilde yön vermiş.
Merak etme eğer sana çarpılsaydı , yüzüne bunları asla söylemezdi.
Bence boşa kürek çekme.

Adam kendi düzenini kurmuş, hayatında bir şeyleri rayına oturtmuş. Doğal olarak şimdi hatunun biri gelir bütün bunları mahvedebilir diye endişe ediyor olabilir. Veya bir arkadaşın dediği gibi ıssız adam’ı oynuyor olabilir size kolay lokma sanılmamak için. Valla böylesinden korkucan
Aslında cok daha iyi bir hayatı olabilir benle . Bir içi ısınsa bana

Yaralı adamı iyileştirmeye çalışmak zaman kaybıdır.
Adam 36 yaşında ve evliliği düşünmüyorum demiş.hayatına bu şekilde yön vermiş.
Merak etme eğer sana çarpılsaydı , yüzüne bunları asla söylemezdi.
Bence boşa kürek çekme.
Birkaç yanlış kız yüzünden kendi kabuğuna çekilmesi yanlış bence. Gerçekten hoşlandım bu kişidien . Dürüst biri .

Allah aşkına hoşlanan adam ''sevgili istemiyorum, evlenmek istemiyorum'' der mi? Azıcık ilgisi olsa tavlamak için şekilden şekile girer bu erkek milleti..
Sizin duygularınız yoğun olduğu için adamın verdiği mesajları yanlış yorumluyor yanlış umutlara kapılıyorsunuz...

Aslında çok iyi bir , evinde kedi ve köpek besliyor. Hasta sonları ormana gidip köpekler için mama bırakıyor. sokağa kedi maması ve su kabı koyuyor . Suları her akşam tazeliyor.

Böyle iyi birinin kötü biri olmasına inanmıyorum
Bunu nereden biliyorsunuz?
Açıkcası bana böyle böyle yapıyorum diyen biri hem itici gelir hemde hiç samimi gelmez.

Ayrıca anlattığınız adam profili önceki sayfalarda yazıldığı gibi kadın düşmanı, pipisi küçük egosu büyük bir adam profili.

valla sizi sevse ve ilgilenseydi bu zırvaları saymazdı. o "bi kız vardı beni üzdü artık hiçbi kıza güvenemiyorum : ( " olayı tamamen saçmalık.

İşyerinden biri var. Çok hoşuma gidiyor, gayet düzenli akıllı ve yakısıklı biri . Zaten işe başlayalı 5 ay oldu . Ben 86 dogumluyum, karsıdaki kişi 83 dogumlu . Yani yaşlarımız bile uyumlu .

Ama bu kişiyle konuştuğum zaman umudum kırılıyor. Hayal kırıklıgına ugrar mıyım diye korkuyorum . Ortada sevgililik gibi bir durum yok ama ben ona cok asıgım . İş sonrası bazen yemeğe gidiyoruz sohbet ediyoruz. Konu ilişkilere geliyor .

Bana şöyle dedi ; Ben evlenmeyi düşünmüyorum . Sevgilim olmasını istemiyorum . Kadınlara güvenmiyorum . Böyle daha iyiyim. Zamanında bir kızı çok sevdim ama tüm emeklerim boşa gitti .Ondan sonraki kızlarda duygularımı cok incitti. İnancımı yitirdim herseye . Yoruldum yani dolares , hevesim yok . Paramı kazanıyorum cok sukur saglıgım yerinde sporumu yapıyorum . Yurtdısına gezi yapıyorum turlara katılıyorum . ben rahatım ben mutluyum .

Böyle bir örnek var karşımda, bu kişi nasıl ikna edilir ? ve en önemlisi 36 yaşında bir bey nasıl bu hale gelir ? Tam ideal evlilik yaşında .

Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar
Size ilgisi olsaydı bu şekilde konuşmazdı... boşuna zamanınızı harcamayın..

Back
X