• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problem bende mi anlamadım ki ???

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Bugün çok uzun yazmak istiyorum en derinimdeki kirikligimi bile ...

22 yaşındayım hamileyim 1.5 yildir evliyim ve evlendikten sonra başka bir şehire geldim burda akrabadan başka tanıdığım yok eşimin ailesi dışında ..

Evlenmeden önce herkesle çok iyi anlasirdim gittiğim kuaför de bile 1 saat kalsam ordaki bayanlar hemen arkadaş olma diyalogunda tlf numarami bile isteyen o kadar oldu ki gittiğim mağazada bile kasiyerle 2 dk konuşmada kahkahalarimiz havada ucusuyordu herkes sıcak kanlı oldugumu ve onları kendime çektiğimi söylerlerdi tabi eskiden yani evlenmeden önce ... babamın akrabaları olsun annemin olsun hep anlasirdim kimseyle kavga gürültü yoktu ordayken suan bile gitsem hepsi özlemle gelir yanima hergün birinin davetinden evde oturmaya fırsatım olmuyor ...

Taaa ki bu sehre gelene kadar bu şehir bana göre değil galiba alışamadım bu şehre insanlarına yaşantısına ...

Yüzüme gülüp arkamdan konuşan insanlara nasıl.olur hiç birşey olmamış gibi davranırım yaaa ... kv ile anlaşamıyoruz hep yalan söyler arkamdan hep kp yi bana karşı doldurur herşeyi sineye çekip yine ben konusaam bile kv ile konuşmaz benle naptim bir bilsem kadına tamam dicem eltilerim desen dedikodu kazanı hangisinin evine gitsem arkamdan böyle yaptı şöyle yaptı derler hepte duyarım ben bu insanlarla anlasamadim haliyle eşleriyle de zaten kv ve eltilerle aramda olan şeylere girsem çıkamam bir daha ...

Tamam yalnızlığı seviyorum ama bir yere kadar bee . Yine kv dedim gittim konuştum yok yarım ağız cevaplar eltiler desen dedikoducu ya yuzume söyleyin diyorum oda yok ...

Ilk evlendigimiz zamanlar esim kendi iş yerindeki bir kadınla tanıştırmıştı gayet aramız iyiydi tlf da konuşmamız en az 1 saat kadın bir konuda yanlış anlamış beni benden büyük diye özür diledim açık açık söyledi bundan kirildim diye o kadar abarttı ki bende ustelemedim kendi bilir valla ...

Böyle aman hadi arkadaş bulmaya cikim gibi biseyimde yok eşimin kuzenlerinin eşlerini evime davet ettim sinemaya davet ettik o kadar onlar hiç caya bile cagirmadilar onlarada neyse dedim ...

Ama bugün gerçekten o kadar doldum ki sinirden ağladım saatlerce ya neden kimseyle anlasamiyorum bu sehirde neden hiç arkadaşım yok neden kendimi sorguladim artık aglamaktan basim ağrıyor hamilelik zaten duygusallastirdi beni ama bugün kadar hiç dolmamistim sorun bende mi yoksa anlamadım.ki kafalar uyuşmuyor uyuşan olursa illaki problem çıkıyor kimsede çıkıp demiyor ki tartıştık çözelim oturalım konuşalım yok bi tek esim esim beni seviyor bu sehirde yeter bana sevgisi ama insan kendini sorguluyor bir süre sonra ...

Arada çay icicek bile kimse olmayınca insana koyuyor artık bir an önce memlete gitmek istiyorum kalabalığa karışmak istiyorum ...

Yeterince ağladım yorumlariniza alinmam açık açık yazabilirsiniz ...

Genelleme yapmak istemiyorum kimse yanlış anlamasin am bir sey sorucam.
Bati tarafindan bir şehirden dogu taraflarina mi gittin ?

İstanbula ilk geldiğimde böyle hissederdim,çok üzülürdüm;sonra karşı komşum taşındı kafalar aynı bayağı anlaştık,son buldu üzüntüm....Yakın zamanda güzel bir dost kazanırsınız İnşallah!Boşverin dedikoducuları ,arkadaşım olmasın zaten öyle tipler,anlaşsam ne yazar!karakter belli!siz kaliteli insan seviyorsunuz,bir gün gelir emin olun!

Bir yaştan sonra arkadaşlık kolay kurulmuyor bence.
Ama sen küçükmüşsün de :)

Çok takma kafana ben bu şehre gelince kimsesizlikten kafayı yedim.
Her gün kahve içip içip gönderiyordum Falcı bacı ile Derya abla ile kanka olmuştuk :D

Allah bir arkadaş gönderdi bir yıl evvel de düzeldim :D

İnanın ağlanacak bir durum yok aslında hormonlar çok aktif çalışıyor sizde belli ki şuan yaşadığınız bence geçici bir buhran zamanla eminim arkadaşınız olacaktır sadece dost görünen çakallara dikkat.

Zamana bırakın. Hep böyle olacak değil ya. Bebişiniz de olacakmış. En güzel arkadaşınız bebeğiniz olur inşallah. Yaşadıklarınızı unutursunuz.

Çalışıyor musunuz? İş çevreniz nasıl? Bulunduğunuz ilde hobi imkanları nasıl? Yani fotoğrafçılık kursuna falan gitmek isteseniz örneğin mümkün mü? Çevrenizi kv, eltiden falan oluşturmayın bence.

Genelleme yapmak istemiyorum kimse yanlış anlamasin am bir sey sorucam.
Bati tarafindan bir şehirden dogu taraflarina mi gittin ?
Batıda doğdum küçük yaşta doğuya gittim ve o şehri o kadar çok seviyorum ki suan da batidayim ama iple çekiyorum orayı ..

Neden öyle bisi dedin alakası varmi sence ...

Bir yaştan sonra arkadaşlık kolay kurulmuyor bence.
Ama sen küçükmüşsün de :)

Çok takma kafana ben bu şehre gelince kimsesizlikten kafayı yedim.
Her gün kahve içip içip gönderiyordum Falcı bacı ile Derya abla ile kanka olmuştuk :KK70:

Allah bir arkadaş gönderdi bir yıl evvel de düzeldim :KK70:
Kahve yasak bana yoksa bende hep falci baciya takilirdim

Yalnızlığı sevmiyor musunuz ben de çok sıkılırım ama hiç birşey bulamazsam alırım bir kitap Cafe ye gider kahve kitap keyfi yaparım not: tayinle geldim bu şehre 6 senedir kimseyle doğru düzgün görüşmüyorum hoşlanmıyorum insanlardan alışamadım :kahve:

Çalışıyor musunuz? İş çevreniz nasıl? Bulunduğunuz ilde hobi imkanları nasıl? Yani fotoğrafçılık kursuna falan gitmek isteseniz örneğin mümkün mü? Çevrenizi kv, eltiden falan oluşturmayın bence.
Çalışmıyorum ...
Esim le arastirdik zaten pilates kursları falan bize yakın olanlar karışık yani bayan erkek aynı ortamda ben tesetturluyum tek bayanlar için olanı uzak ve bu şehri pek bilmiyorum

Yalnızlığı sevmiyor musunuz ben de çok sıkılırım ama hiç birşey bulamazsam alırım bir kitap Cafe ye gider kahve kitap keyfi yaparım not: tayinle geldim bu şehre 6 senedir kimseyle doğru düzgün görüşmüyorum hoşlanmıyorum insanlardan alışamadım :kahve:
Bulunduğum çarşıya uzak hafta sonu esimle anca adanadaysan yakınız demektir ...

Bencec bu imkanla alakalı bir yer.
Batı dediğin muğla menteşeyse elbette hiç arkadaşın olmaz mesela.
Gelişmemiş, imkan yok.

Ama mesela erzurumdaysan orayı severin arkadaş da ednirsin.
Bilemiyorum. Metropol bir yerdeysen arkadaş bulursun

Çalış, niye kursa falan gitmiyorsun ki?
Bütün gün evde kı mı büyütülür kız

Çalışmıyorum ...
Esim le arastirdik zaten pilates kursları falan bize yakın olanlar karışık yani bayan erkek aynı ortamda ben tesetturluyum tek bayanlar için olanı uzak ve bu şehri pek bilmiyorum

Profilinizde memur yazdığı için çalışıyorsunuz diye düşünmüştüm. Pilates dışında karma olsa da rahatsız etmeyecek bir şey ilginizi çeker mi? Benim de aklıma sadece fotoğrafçılık geldi ama bulunduğunuz ili etkinlik hobi gibi kelimelerle googleda aratsanız belki bir fikir olur. Bebekle ilgili kurslar olabilir. Hamilelik yogası falan olabilir. Araba kullanıyor musunuz? Ehliyet kursu olabilir. Bilgisayar kursu olabilir. Çiçekçilik, pastacılık ya da bilimum başka kurs olabilir. Dil kursu olabilir.

Bencec bu imkanla alakalı bir yer.
Batı dediğin muğla menteşeyse elbette hiç arkadaşın olmaz mesela.
Gelişmemiş, imkan yok.

Ama mesela erzurumdaysan orayı severin arkadaş da ednirsin.
Bilemiyorum. Metropol bir yerdeysen arkadaş bulursun

Çalış, niye kursa falan gitmiyorsun ki?
Bütün gün evde kı mı büyütülür kız
Okumadım voleybolcuydum hep sporla ilgilendim ve biryerelere gelemedim lise terkim anlicagin ..

Batı dediğim yer büyük şehir mersin ..

Çalış demek kolay ne iş yapicam

Genelde evdeyim aynen dediğin gibi oldu kic büyüdü sadece karnimda yavaş yavaş ...

Profilinizde memur yazdığı için çalışıyorsunuz diye düşünmüştüm. Pilates dışında karma olsa da rahatsız etmeyecek bir şey ilginizi çeker mi? Benim de aklıma sadece fotoğrafçılık geldi ama bulunduğunuz ili etkinlik hobi gibi kelimelerle googleda aratsanız belki bir fikir olur. Bebekle ilgili kurslar olabilir. Hamilelik yogası falan olabilir. Araba kullanıyor musunuz? Ehliyet kursu olabilir. Bilgisayar kursu olabilir. Çiçekçilik, pastacılık ya da bilimum başka kurs olabilir. Dil kursu olabilir.
Offffg okurken yoruldum yeminle ... çok halsizim yaa yapcagim varsa bile hamilelik hep engel oluyor uyanamiuorum bile

Okumadım voleybolcuydum hep sporla ilgilendim ve biryerelere gelemedim lise terkim anlicagin ..

Batı dediğim yer büyük şehir mersin ..

Çalış demek kolay ne iş yapicam

Genelde evdeyim aynen dediğin gibi oldu kic büyüdü sadece karnimda yavaş yavaş ...

Açıktan liseyi bitirip kpss gibi bir şey düşünür müsünüz?

Offffg okurken yoruldum yeminle ... çok halsizim yaa yapcagim varsa bile hamilelik hep engel oluyor uyanamiuorum bile

Anladım evet hamilelik insanın enerjisini baya alıp götürüyor ama sanırım ilerleyen aylarda geçiyor. Tam bilmiyorum. Ama aslında araba kullansanız her yere gider her şeyi yapabilirsiniz. Ben araba kullanamıyorum misal. Baya üzücü geliyor bu durum bana. Cesaretim de yok. Ama bebek doğunca bir yerlere götürmek için falan araba olayı çok gerekli.
Mersin hamilelik yogası diye aratınca 1-2 bir şey geldi. Yani bazen sadece evden uzaklaşmak bile iyi gelebilir. Umarım bir çevre edinirsiniz. eşinizin ailesinin tek çevreniz olması onlara mecbur kalamk iyi değil çünkü.

Back
X