Problemli şef

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Büyük bir şirkette çalışıyorum. Daha önce ki basliklarimda bahsetmistim. Problemli bir sefim var. Her zaman pazartesi gelir haftasonu ne yaptık ettik sohbet ederdik. Çok özele girmeden anlatırım gben. Muhtemelen o da oyle. Ama bu sabah problem oldu aradım bir saat izin istedim. Sesinden isteksiz olduğu belliydi. Geldim hasta mıydın dedi yok dedim bazı problemler oldu geç kalınca saatlik izin istedim dedim. Ondan sonra suratı beş karış dolaşmalar, sürekli acil yetişmeyen. İşlerden bahsetmekte falan. Zaten çok yoğun bir birimde tek personelinin m. Elien geleni yapıyorum. Bugün öyle acil bişey yoktu ona guvenerek istedim. Uzun zamandır hatta yıllardır beş günden fazla izin almadım uzun süredir rapor almadım( şükür gerek olmadı ) . Sürekli izin alan biri degilim. Bugüne ozel. Başka personel inatla vermiyorlar.tek başıma olsam bu kadın olmasa daha verimli çalışıyorum ama bu kadın sürekli negatif, sınırlı, agresif. Şirkette kimse onunla çalışmak istemiyor. Herkes kaçıyor ondan ama bu hala kendini mükemmel sanıyor. .herkesin arkasından laf ediyor. Bazen kendini kaybediyor. Söylüyorum biraz sakin ol diye o zamanlar. Herkes senden başkası onu idare edemez diyor ama bende tükendim. Müdürler yerimi değiştirmiyor. Ben nasıl kurtulurum bu kadından? Kavga çıkarmak istiyorum ama hayatımda kavgacı bir tip olmadım. ( Bu arada emeklisi geçti, para durumu çok iyi ama emekli olmuyor. )

Bu arada çalışıyorum cevap yazamayabilirim. İki arada yazdım umarım derdimi anlatabildim. Teşekkürler simdiden

Ayni dert bende de var demirbas esya gibi sabitlendm yerime dunya yansa beni orda birakirlar. Sende gene 1 tane varsa sef iyi benm basimda 7 sef 4 mudur var

Şef , müdür bizde de çok ama bu arıza ya.
Valla tam sayiyi vereyim de sok ol ve haline sukret 13 sef 5 mudur bide mudurun muduru var

Daha saymadigim gun icinde surekli gormedigim ama muhattap oldugum onlarca sef ve muduru saymiorm bile

Valla tam sayiyi vereyim de sok ol ve haline sukret 13 sef 5 mudur bide mudurun muduru var

Daha saymadigim gun icinde surekli gormedigim ama muhattap oldugum onlarca sef ve muduru saymiorm bile
Ooo rakamlar sağlam. Valla bende benim şef hepsine bedel ama mıdır bikac tane var. Bide hepsine bedel müdürlerin üstleri var. İl müdürü falan değil cooookk daha üstler. Onların stresi ile başa cikabiliyorum çünkü anlasabiliyorum. Yani iletişim kurabiliyorum. Ama sefle bu mümkün değil. Yani binada herhalde kavga etmediği yok gibi bişey. Beni de seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama kaprisli yetiyor. Yani istiyor ki hep iltifat hep pohpohlama. Millet çok şıksın diyor buda seviniyor ama millet arkasından alay ediyor bunu böyle idare edeceksin falan diye. Bende böyle iki yüzlülüğü sevmiyorum ama bu kadın bunu illa ki duymak istiyor. Ailesi ile ovunmeyo çok sever baksan kendisi hallice. O kadar negatif bir insan ki ise bile gitmek istemiyorum onun yüzünden. Bugün öğleye doğru toplantıya gitti de kafam rahatladı. Eğer bişey deseydin sert çıkacaktım. Kimse kimsenin kapısını çekmek zorunda değil. Müdürler bile yakalandı silkmis iş yapılacaksa benden isterler o yapamaz derler. Ben de çok rahatsızım bu durumdan ama o da yapamıyor bı işi. Yine ben yapıyorum. İyi bişey varsa ben yaptım der kötü bişey varsa biz der. Ama sorsan amir , neden beni kimse takmıyor der, iş biraz artsın telaş yapar şikayet eder hastayım der ama emekli olup gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…