- 10 Mart 2025
- 303
- 42
- 13
- 26
- Konu Sahibi melekparlaadapolat
Procertin women kullanuo hamile kalan varmı kızlar yardım edermisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta kalitesini arttıran bır ilacmıs 7 aydır deniyoruz ıkımızdede sorun yok denildi doktor sadece kafan rahat olsun dıye öneriyorum dedı bende aldım 1 haftadır içiyorum bakalım nolcak ama çok pahalı bırsey 1700 tl verdım 30 sase suya döküp içiyosunOne ki ilk defa duydum anlatirmisiniz
Yumurta kalitesini arttıran bır ilacmıs 7 aydır deniyoruz ıkımızdede sorun yok denildi doktor sadece kafan rahat olsun dıye öneriyorum dedı bende aldım 1 haftadır içiyorum bakalım nolcak ama çok pahalı bırsey 1700 tl verdım 30 sase suya döküp içiyosun de
İnşalah vardır ve banada nasip olur ama regl gecıktırebılıyormus galibaMerhaba ilk gebeligim kürtajla sonuclandi 8 aydır da gebe kalamadim, hiçbir problem de yok eşimde de bende de. Geçen ay doktorum önerdi kullandım. Reglim 3 gün gecikti. Henüz test yapmadım hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben de o ihtimali düşündüğüm için test için biraz daha beklemeyi düşünüyorumİnşalah vardır ve banada nasip olur ama regl gecıktırebılıyormus galiba
En azından cocugun olduğunu bılıyosun oyle rahatlat kendını ben 10 aylık evlıyım 8 aydır olmadı dahaRabbim isteyen herkese nasip etsin, ben de o ihtimali düşündüğüm için test için biraz daha beklemeyi düşünüyorum
Evet cok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah en kısa sürede olur☺Bende üç yıldır evliyim birinci yılin sonunda gebe kaldım. Hiçbir problemimiz de yoktu. İlk gebeliğin de 9.haftada kalp durması ile sonuçlanması duygusal olarak çok yıprattı. Üstelik 32 yaşındayım.
Bende üç yıldır evliyim birinci yılin sonunda gebe kaldım. Hiçbir problemimiz de yoktu. İlk gebeliğin de 9.haftada kalp durması ile sonuçlanması duygusal olarak çok yıprattı. Üstelik 32 yaşındayım.
Merhablar canım henüz yapmadım, bu akşam iş çıkışı acile gidip kan vermeyi düşünüyorum.Naptın test yaptınmı
Buraya da yaz bakalım ne cıkcakMerhablar canım henüz yapmadım, bu akşam iş çıkışı acile gidip kan vermeyi düşünüyorum.
Sonuç noldu canımMerhablar canım henüz yapmadım, bu akşam iş çıkışı acile gidip kan vermeyi düşünüyorum.
Sonucum pozitif çıktı hamd olsun ama HCG değerim haftasına nispetle yüksek çıktı. Sat ay göre 4 hafta 4 gün ama HCG değerim 9418Sonuç noldu canım
Sonucum pozitif çıktı hamd olsun ama HCG değerim haftasına nispetle yüksek çıktı. Sat ay göre 4 hafta 4 gün ama HCG değerim 9418
Bide Ovulasyon testı kullandınmıAa ne kadar yüksek ya ne güzel hayırlu olsun procertin faydası varmı acaba bende kullanıyorun umarım nasıp olur u ay![]()
Ben kürtajdan sonra 10 aydır denemediğim şey kalmamıştı hatta kocakarı uygulamalarını bile denedim. Bu ay ilk kez procertin kullandım ve oldu. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım en kısa sürede de sizin güzel haberlerinizi alırızAa ne kadar yüksek ya ne güzel hayırlu olsun procertin faydası varmı acaba bende kullanıyorun umarım nasıp olur u ay![]()
Ben kürtajdan sonra 10 aydır denemediğim şey kalmamıştı hatta kocakarı uygulamalarını bile denedim. Bu ay ilk kez procertin kullandım ve oldu. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım en kısa sürede de sizin güzel haberlerinizi alırız
Benim de önceki aylarda prolaktin strese bağlı 50 lere dek yükselmişti dostinex başlamış dusurmustuk bu ay başında tekrar kontrolünde değerim 15 lere gerilemistiBenımde 7 aydır olmuyır ıkımızdede problem yok sadexe bu ay prolaktın 38 çıkmıştı gıdıo gosteremedım ve sadece procertin kullanıyorum 7 tane kaldı kutuda regl tarıhım 1 temmuz