Procertin women

Yumurta kalitesini arttıran bır ilacmıs 7 aydır deniyoruz ıkımızdede sorun yok denildi doktor sadece kafan rahat olsun dıye öneriyorum dedı bende aldım 1 haftadır içiyorum bakalım nolcak ama çok pahalı bırsey 1700 tl verdım 30 sase suya döküp içiyosun de

Merhaba ilk gebeligim kürtajla sonuclandi 8 aydır da gebe kalamadim, hiçbir problem de yok eşimde de bende de. Geçen ay doktorum önerdi kullandım. Reglim 3 gün gecikti. Henüz test yapmadım hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum.

Merhaba ilk gebeligim kürtajla sonuclandi 8 aydır da gebe kalamadim, hiçbir problem de yok eşimde de bende de. Geçen ay doktorum önerdi kullandım. Reglim 3 gün gecikti. Henüz test yapmadım hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
İnşalah vardır ve banada nasip olur ama regl gecıktırebılıyormus galiba

Bende üç yıldır evliyim birinci yılin sonunda gebe kaldım. Hiçbir problemimiz de yoktu. İlk gebeliğin de 9.haftada kalp durması ile sonuçlanması duygusal olarak çok yıprattı. Üstelik 32 yaşındayım.

Ben baya araştırarak letplus woman kullandım içeriği çok iyi yumurta gelişimi için bakın bence ona da fiyatı da daha uygun.

Aa ne kadar yüksek ya ne güzel hayırlu olsun procertin faydası varmı acaba bende kullanıyorun umarım nasıp olur u ay😢
Ben kürtajdan sonra 10 aydır denemediğim şey kalmamıştı hatta kocakarı uygulamalarını bile denedim. Bu ay ilk kez procertin kullandım ve oldu. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım en kısa sürede de sizin güzel haberlerinizi alırız

Benımde 7 aydır olmuyır ıkımızdede problem yok sadexe bu ay prolaktın 38 çıkmıştı gıdıo gosteremedım ve sadece procertin kullanıyorum 7 tane kaldı kutuda regl tarıhım 1 temmuz
Ben kürtajdan sonra 10 aydır denemediğim şey kalmamıştı hatta kocakarı uygulamalarını bile denedim. Bu ay ilk kez procertin kullandım ve oldu. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım en kısa sürede de sizin güzel haberlerinizi alırız

Benımde 7 aydır olmuyır ıkımızdede problem yok sadexe bu ay prolaktın 38 çıkmıştı gıdıo gosteremedım ve sadece procertin kullanıyorum 7 tane kaldı kutuda regl tarıhım 1 temmuz
Benim de önceki aylarda prolaktin strese bağlı 50 lere dek yükselmişti dostinex başlamış dusurmustuk bu ay başında tekrar kontrolünde değerim 15 lere gerilemisti

Back
X