Cilt Bakımı Ürünleri Procsin ürünlerini kullanan var mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tesetturline

Çiçeği burnunda blogger :)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
34
7
18
32
kizlar, procsin cilt bakim urunu kullanan var mi varsa cilt tipiniz nedir ve nasil etkiler birakti ?

sadece yüz yıkama köpüğü nü kullanıyorum. diğer ürünleri cildime iyi gelmedi. ancak köpüğünden de vazgeçemiyorum. sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce kullanıyorum. makyajı harika temizliyor ve çok kolay durulanıyor. üzerine de bioderma nin sebum hdyro kremini sürüyorum. bu sayede akne sorunum da çözüldü. saygılar

kizlar, procsin cilt bakim urunu kullanan var mi varsa cilt tipiniz nedir ve nasil etkiler birakti ?
Konuyu hortlatmış gibi olacak ama başlığı görünce cevap vermeden edemedim ben procsin leke karşıtı yüz güneş kremini kullanıyorum ben çok memnunum. Bubble yüz yıkama serisi çıkarmış onunda yüz yıkama köpüğü ile kremini sevdim

Yaklaşık iki haftadır siyah maske (üçlü) setini kullanıyorum. Her ürünü sırasına uygun kullanıyorum ve ben çok memnunum. Siyah noktalarımda ciddi azalma var ki maskeyi soyarken de gözle şahit olunuyo. Cilt tipime gelince karma bir cildim var bir gün uyanıyorum çok yağlı bir gün uyanıyorum dökülüyo kuruluktan.

Back
X