KızlarKızlar adetime uygulamaya göre 6 gün ama en fazla 7 8 gün vardır iki gündür test yapıyorum diğer günler çok net bakınca çizgiyi görüyordum buradan da eczacıya da sordum en güvenilir test prodictor early miş kuruma çizgisi de yapmaz dediler ve ben bu sabah ilk idrarımla yaptım testi ilk dakikalar gölge gibi ikinci çizgi çıktı ve 40 dk falan geçti şuanda daha net görünüyor bu test güvenilir mi kan vermeli miyim belirtilerim de çok fazla ilkk gebeliğimi adete 6 gün kala öğrenmiştim silik kaset testle yumurtlama günümü bilmiyorum test güvenilir ise kan vermeye gideyim hepinize hayırlı bayramlar
Evet test güvenilir adete 5 gün kala predictor ile öğrendim bendeKızlar adetime uygulamaya göre 6 gün ama en fazla 7 8 gün vardır iki gündür test yapıyorum diğer günler çok net bakınca çizgiyi görüyordum buradan da eczacıya da sordum en güvenilir test prodictor early miş kuruma çizgisi de yapmaz dediler ve ben bu sabah ilk idrarımla yaptım testi ilk dakikalar gölge gibi ikinci çizgi çıktı ve 40 dk falan geçti şuanda daha net görünüyor bu test güvenilir mi kan vermeli miyim belirtilerim de çok fazla ilkk gebeliğimi adete 6 gün kala öğrenmiştim silik kaset testle yumurtlama günümü bilmiyorum test güvenilir ise kan vermeye gideyim hepinize hayırlı bayramlar
Kan versem çıkar mı sizce ya adetime uygulamya göre 6 gün var ama bilemedim 7 8 günde olabilir yinede çıkar dimi testte göründüyseEvet test güvenilir adete 5 gün kala predictor ile öğrendim bende
Evet predictor early, inovita prodoctor bende ayni anda silik gosterdi dort bes gun kala ama ben inovita ile ogrendimKızlar adetime uygulamaya göre 6 gün ama en fazla 7 8 gün vardır iki gündür test yapıyorum diğer günler çok net bakınca çizgiyi görüyordum buradan da eczacıya da sordum en güvenilir test prodictor early miş kuruma çizgisi de yapmaz dediler ve ben bu sabah ilk idrarımla yaptım testi ilk dakikalar gölge gibi ikinci çizgi çıktı ve 40 dk falan geçti şuanda daha net görünüyor bu test güvenilir mi kan vermeli miyim belirtilerim de çok fazla ilkk gebeliğimi adete 6 gün kala öğrenmiştim silik kaset testle yumurtlama günümü bilmiyorum test güvenilir ise kan vermeye gideyim hepinize hayırlı bayramlar
Evet testte çok silik bir çizgi var. Eğer doğruysa tabi ki kanda da çıkar kan verin içiniz rahat olsun. Ben 5 gün kala gece test yapmıştım sabahına 12 çıkmıştı değerimKan versem çıkar mı sizce ya adetime uygulamya göre 6 gün var ama bilemedim 7 8 günde olabilir yinede çıkar dimi testte göründüyse
Teşekkür ederim bugün kan vereceğimEvet testte çok silik bir çizgi var. Eğer doğruysa tabi ki kanda da çıkar kan verin içiniz rahat olsun. Ben 5 gün kala gece test yapmıştım sabahına 12 çıkmıştı değerim
Rica ederim güzel haberinizi bekliyorumTeşekkür ederim bugün kan vereceğim
Hamileyimmmmm ama daha çok yeni değerim 6,97Rica ederim güzel haberinizi bekliyorum
Ayyy çok minik daha, tebrik ederim. Sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız inşallahHamileyimmmmm ama daha çok yeni değerim 6,97
İnşallahAyyy çok minik daha, tebrik ederim. Sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız inşallah
Böyle gölge şeklşnde
Eki Görüntüle 3602225
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?