Prodıctor turuncu olan hızlı gebelik testim

basakalya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
357
90
18
28
Kızlarrrrrr ne zamandan beri negatif çıkıyordu bugün bu prodictor turumcu olaandan yaptım çok çok silik çıktı amaaa bu teste bozuk çıkan burda hiç denk gelmedimmm doğru mudur sanırım geç döllenme ama gecikmeme göre çok çok geç çünkü

Eklentiler

• IMG_0977.webp
    IMG_0977.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_0978.webp
    IMG_0978.webp
    11 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_0979.webp
    IMG_0979.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 68
Kac temmuz'da regl olmaliydiniz?

Pcos mu var sizde?
Evet evet 10 unda olmam gerekiyordu hep öyle okuyordu ilk gebeliğim 1 aylık gecıkmeyle öğrendim onda da. 3 haftalıktı düşünün acaba bu da mı böyle oldu ✅ normal regl ağrısı çekiyorum kahverengi lekelenmem vardı biteli 1 hafta 10 gün oluyor gelen gişem yok göbek deliğimin hemen altı ağrıyor hep tamam diyorum şimdi oldum gelen giden gene yok

Evet evet 10 unda olmam gerekiyordu hep öyle okuyordu ilk gebeliğim 1 aylık gecıkmeyle öğrendim onda da. 3 haftalıktı düşünün acaba bu da mı böyle oldu ✅ normal regl ağrısı çekiyorum kahverengi lekelenmem vardı biteli 1 hafta 10 gün oluyor gelen gişem yok göbek deliğimin hemen altı ağrıyor hep tamam diyorum şimdi oldum gelen giden gene yok
Yani ortada 14 gunluk bir gecikme var, pcoslu olmasaniz daha kesin bir sekilde asla gebelik yok derdim.

Ama pcos tecrubem olmadigi icin jinekologa görünmenizi oneriyorum gerci dollenseydi coktan koyu kirmizi/pembe cikardi o test.

Reglini beklerken kahverengi lekelenme geldi ama adete donusmedi... Doğru mu anladım canım

Evet evet aynen öyle sürüntü peçeteye gelen değil ama çamaşırda vardı hep
Yerleşme lekesi olamaz mı? Ya da yumurtlama lekesidir o gördüğün adetinde iki üç günden gelebilir eğer gebelik yoksa. Eğer 10unda regl olman gerekiyorsa ve hep öyle duzenliyse 14 günlük gecikmeyle bu silik test yanlış olur daha belirgin çıkması gerekir. Ama ki o lekelenme yerleşme falan değilde Yumurtlama lekesiyse bişey diyemem.. bence kadın doğuma gitmelisin. Hem kan alırlar hemde muayene olursun adetin uzun süreli gecikmesi iyi degil

Back
X