- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 28
- Konu Sahibi aysays3434
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik 2. çizgi tam olarak nerede?Reglime 4 gün kala prodictor early test yaptım silik 2. Çizgi çıktı aynı gün kanda baktırdım beta 1.20. Test mi yanlış yoksa kanda daha yükselmedi mi regl geçince göreceğiz.
Fotoğrafta net görünmüyor gözle bakılınca daha belirginBende cizgi goremedim![]()
Fotoğrafta net görünmüyor gözle bakılınca daha belirginBende cizgi goremedim![]()
Nokta koyduğum yerlerde. Fotoğrafta çok belirgin değil gözle bakılınca daha belirginSilik 2. çizgi tam olarak nerede?
Nokta koyduğum yerde.Silik 2. çizgi tam olarak nerede?
Anladım. İlk defa silikte olsa çizgi görünce umutlanmıştımBu silik cizgi degil ki, cizgi yok yani. Predictorde silik cizgi baya belirgin oluyor
Öyleymiş.. silikte olsa çizgi görünce umutlanmıştımTest negatif![]()
Inşallah net 2. Çizgiler görürsünüzÖyleymiş.. silikte olsa çizgi görünce umutlanmıştım
İnşallah sağolun.Inşallah net 2. Çizgiler görürsünüz![]()
E ama siz testin içini çıkarmışsınız. Predictor’u üç kere kullandım. Silik çizgi böyle olmuyor. Dışarıdan bakınca gayet belli oluyordu. Bu şekilde parçalamaya gerek kalmıyordu.Fotoğrafta net görünmüyor gözle bakılınca daha belirgin
Nokta koyduğum yerlerde. Fotoğrafta çok belirgin değil gözle bakılınca daha belirgin
Batı bekleyip tekrar yapın.Reglime 4 gün kala prodictor early test yaptım silik 2. Çizgi çıktı aynı gün kanda baktırdım beta 1.20. Test mi yanlış yoksa kanda daha yükselmedi mi regl geçince göreceğiz.
Hakkınızda hayırlısı umarım pozitifi görürsünüz.Doğrudur. Burada böyle testin içini açıp bakanları görünce deneyeyim dedim.
İnternetten prodoctor mu aldınız? Onlar sureklı cızgı cıkarıyor.. Predıctor farklıReglime 4 gün kala prodictor early test yaptım silik 2. Çizgi çıktı aynı gün kanda baktırdım beta 1.20. Test mi yanlış yoksa kanda daha yükselmedi mi regl geçince göreceğiz.