Prodoctor Erken gebelik testi yanlış sonuç verir mi

fatosdrlerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
3
0
1
Merhaba adetim çok düzenlidir şu an 2 gün gecikti daha gecikmeden 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ama hasta olacagım zaman belirtilerim 10 gün önceden başlardı ağrılarım şişkinliğim ama Şu an sadece göğüslerim şiş hamilelikten şüpheleniyorum sizce kan testi yapmalımıyım aynı şeyi yaşayan anneler var mı?

Gecikmeniz olmuş normal testle tekrar deneyin. Benim 4 gün kaldı adete bu akşam test yaptm ilk idrar da değil ama silik çizgi çıktı umarım hayırlı haberler alırız

Testm bu şeklde

Eklentiler

• IMG_20220216_193322.webp
    IMG_20220216_193322.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 452
Bende bu akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama adetime daha 6 gün var. Gebelikten şüpheleniyorum sabredemedim ama hayal kırıklığı oldu. Hafif bide bulantısı ve çok sık aralıklarla kasık batması ve yorgunluk var. Çok mu erken yaptım testi acaba? Sonucun yanlış olma ihtimali var mı? Bilen birileri aydınlatsın lütfen 😄

Bende bu akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama adetime daha 6 gün var. Gebelikten şüpheleniyorum sabredemedim ama hayal kırıklığı oldu. Hafif bide bulantısı ve çok sık aralıklarla kasık batması ve yorgunluk var. Çok mu erken yaptım testi acaba? Sonucun yanlış olma ihtimali var mı? Bilen birileri aydınlatsın lütfen 😄
Mrb benim de adetime daha 5 gün var test yaptm negatif çıktı.. Ama yorgunluk hafif mide bulantısı sırt ağrım var testin yanlış olma ihtimali var mı acaba😭😭

Back
X