Gebeliğe Hazırlık Prodoctor erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ysftmymn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
45
31
3
38
Kızlar yardım lütfen. Mrb bat son 2 gün var, biraz regl belirtleri var, çatlatma iğnesinin 12. Günü silik çizgi prodoctor erken gebelik testi marka. Bu testten yapıp gebe kalanlar cevaplarsanız çok mutlu olurum. Tşk ederim.

Kızlar çok silik umarım görürsünüz. İğneyi yaptığım günü de sayarsanız bugün 11.günüm. prodoctor hayali çizgi çıkarabilir diyorlar ama ben önceki aylarda da bu testi yaptığımda hiç çizgi görmemiştim. Bir de testi akşam üzeri yaptım. Sabah idrarıyşa yarın kasette görebilir miyim sizce ? Kasette görürsem kesin kan vereceğim

Eklentiler

• 20210615_214013.webp
    20210615_214013.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 935
İnce bir çizgi var kuzum sen en iyisi yarın kan testi ver.

Bu sabah kasette hiçbir şey çıkmadı... inanılmaz moralim bozuldu... Sanırım ya iğnenin etkisiydi ya da kasette görülecek kadar yüksek değil değerim... kan testi yaptırmamı eşim istemiyor negatif çıkınca yıkılıyorum... elimde son bir kaset testim kaldı...

Kızlar çok silik umarım görürsünüz. İğneyi yaptığım günü de sayarsanız bugün 11.günüm. prodoctor hayali çizgi çıkarabilir diyorlar ama ben önceki aylarda da bu testi yaptığımda hiç çizgi görmemiştim. Bir de testi akşam üzeri yaptım. Sabah idrarıyşa yarın kasette görebilir miyim sizce ? Kasette görürsem kesin kan vereceğim
Benim de böyleydi tam bat günü kaset testte de silik çıktı. 2 gün bat geçtikten sonra kan verdim çıktı.

Malesef 12.gün kan testi yaptırdım gece ve çıkmadı. Reglim 2 gün gecikti tekrar idrar testi yaptım onda da gözükmedi. Ne yapacağımı şaşırdım anlayacağınız. Sanırım yumurtam çatlamadı. Oysaki daha önceki aylarda böyle bir sıkıntım olmamıştı. Polikistik over durumum da yok.

Back
X