Aynn var canm ikinci çizgi umarım gebesindir. Doğru sonuç veriyor protocter geneldemerhaba kizlar reglime 4 gun var 2 gun once kan versigimde beta gozukmuyordu bugun inanilmaz bir kasik agrisi ve bacaklarimda agri var goguslerimde cok sis test yapayim dedim umutsuzlukla fakat boyle silik cikti inanasim gelmedi ikinciyide yaptim ikincide boyle silik cikti sizce gebelik var mi
ay insallah regl gunumu bekliyorum sabirsizlikla tesekkur ederimAynn var canm ikinci çizgi umarım gebesindir. Doğru sonuç veriyor protocter genelde
GUzel haberlerini bekliyoruzay insallah regl gunumu bekliyorum sabirsizlikla tesekkur ederim
Valla bn hiç testlere güvenmiyorum iki test yaptım ikisi de pozitif di kanda 0.0 çıktı
benimde beta 2 cikti ama kan verdigimde reglime 6 gun vardi suan 4 gun var en iyi sonucu regl tarihimizde aliriz diye dusunuyorum
regliniz duzenli mi peki ona ragmen 5 gun geciktiyse belki baska bir sorun vardir kadin doguma gozuktunuz mu acabaBnim 5 gün geçti malesef.
Test bozuk benceAyy selam kızlar sımdı yaptım bende bunu turuncu prodıctor olan ama 3 çizgi gibi bozuk mudur
Var bence canım kan vermerhaba kizlar reglime 4 gun var 2 gun once kan versigimde beta gozukmuyordu bugun inanilmaz bir kasik agrisi ve bacaklarimda agri var goguslerimde cok sis test yapayim dedim umutsuzlukla fakat boyle silik cikti inanasim gelmedi ikinciyide yaptim ikincide boyle silik cikti sizce gebelik var mi
ay insallah canimVar bence canım kan ver
zenliregliniz duzenli mi peki ona ragmen 5 gun geciktiyse belki baska bir sorun vardir kadin doguma gozuktunuz mu acaba
suan hala regli gelmedi mi belki gec dollenme oldu yarin sabah ilk idrarla bir daha yapip test vermeye git kan testiEvet duzenli 26 günde bir oluyorum gittim gebelik yok diyor testte pozitif çıkıyor
suan hala regli gelmedi mi belki gec dollenme oldu yarin sabah ilk idrarla bir daha yapip test vermeye git kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?