• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor Erken Gebelik Testi

mayam3333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Prodoctor Erken Gebelik Testi yaptım adetim 5 gün gecikti böyle silik bir çizgi var sizce hamile miyim daha önce böyle olan var mı?

Eklentiler

• 1000019949.webp
    1000019949.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 285
  • 1000019948.webp
    1000019948.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 279
Tekrarlamanız daha güvenli bi sonuç verebilir bizimle de paylaşın 🦋

Benim de adetim gecikti 5 gün 2 gün öncesine kadar kasık ve alt karın bölgemde sancılar batmalar oluyordu kısa kısa 5 günde 8 test yaptım 8inde de ikinci çizgiyi göremedim beyaz hayalet çizgi vardı o da testin çizgisidir diye düşünüyorum. Şuanda göğüslerimde hassasiyet var yüz üstü yatamıyorum. Hamile olma olasılığım var mı sizce çok merak ediyorum.. ( Eylül ayında kürtaj olmuştum 8 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu) kürtajdan sonraki ilk adet gecikmem

Benim de adetim gecikti 5 gün 2 gün öncesine kadar kasık ve alt karın bölgemde sancılar batmalar oluyordu kısa kısa 5 günde 8 test yaptım 8inde de ikinci çizgiyi göremedim beyaz hayalet çizgi vardı o da testin çizgisidir diye düşünüyorum. Şuanda göğüslerimde hassasiyet var yüz üstü yatamıyorum. Hamile olma olasılığım var mı sizce çok
Prodoctor Erken gecikti böyle silik bir çizgi var sizce hamile miyim daha önce böyle olan var mı?
Prodoctor Erken Gebelik Testi yaptım adetim 5 gün gecikti böyle silik bir çizgi var sizce hamile miyim daha önce böyle olan var mı?

Merhaba, bende de böyle çıkıyor bu markanın testi. 3 tane yaptım hepsi böyle çıkıyor. Sizin sonraki testleriniz ne oldu merak ediyorum?

Back
X