• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor erken test bakar mısınız ?

mutluluksende

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
40
27
8
28
Kızlar ilk fotoğraf 5 dk içinde ikincisi yarım saat sonra bu test yalancı pozitif verir mi ? Bata 4 gün var.
IMG_0368.webp

Eklentiler

• IMG_0369.webp
    IMG_0369.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu da benim testim prodoctor marka yaptığım 3 testten en koyusu bu pcos olduğum için bat falan yok bugün adetin 22. Günü ilk gebeliğimden bekirtiler olduğu için test yaptım. Birazdan kan vermeye gidicem. Bu aralar çok yalancı pozitif veren testler varmış umarım hamileyizdir
IMG_4786.webp

Bu da benim testim prodoctor marka yaptığım 3 testten en koyusu bu pcos olduğum için bat falan yok bugün adetin 22. Günü ilk gebeliğimden bekirtiler olduğu için test yaptım. Birazdan kan vermeye gidicem. Bu aralar çok yalancı pozitif veren testler varmış umarım hamileyizdir
Eki Görüntüle 3596302
Çizgiyi ben göremedim ama kalite düşürdüğü için herhalde inşallah hamileyizdir sonuç çıkınca haber ver mutlakaa ❤️❤️❤️❤️

Çok silik zaten ama normal bakınca belli oluyor. Pcosum var adet göremiyorum bu ay pikassos kullanıyorum ve baya diyet spor dalan yaptım muhtemelen benim testler bozuk

Bende prodoctorla öğrenmiştim kimseden duymadım yalancı pozitif olarak. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏼 yedek test varsa sabah yeniden yapın bakalım:)
Ayy çok teşekkür ederim. Amin inşallahhh 🙏🏻🙏🏻 gece rüyamda erkek bebeğe hamile gördüm kendimi test yapmamak için çok direndim ama evde iki test olduğunu görünce dayanamadım yaptım inşallah sağlıklıdır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸

Ayy çok teşekkür ederim. Amin inşallahhh 🙏🏻🙏🏻 gece rüyamda erkek bebeğe hamile gördüm kendimi test yapmamak için çok direndim ama evde iki test olduğunu görünce dayanamadım yaptım inşallah sağlıklıdır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸
Ay hadi Allah hayırlara cikarsin, hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah. Buraya da yazın muhakkak kan testi sonucunuzu :)

Back
X