- 15 Mayıs 2024
- 40
- 27
- 8
- 28
- Konu Sahibi mutluluksende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz yüksek ihtimal hayırlı olsunKızlar ilk fotoğraf 5 dk içinde ikincisi yarım saat sonra bu test yalancı pozitif verir mi ? Bata 4 gün var. Eki Görüntüle 3596297
HamilesinizKızlar ilk fotoğraf 5 dk içinde ikincisi yarım saat sonra bu test yalancı pozitif verir mi ? Bata 4 gün var. Eki Görüntüle 3596297
Çizgiyi ben göremedim ama kalite düşürdüğü için herhalde inşallah hamileyizdir sonuç çıkınca haber ver mutlakaaBu da benim testim prodoctor marka yaptığım 3 testten en koyusu bu pcos olduğum için bat falan yok bugün adetin 22. Günü ilk gebeliğimden bekirtiler olduğu için test yaptım. Birazdan kan vermeye gidicem. Bu aralar çok yalancı pozitif veren testler varmış umarım hamileyizdir
Eki Görüntüle 3596302
Ben hep bunu kullandım hiç silik çizgi bile çıkarmamıştı umarım vardırrrÇok silik zaten ama normal bakınca belli oluyor. Pcosum var adet göremiyorum bu ay pikassos kullanıyorum ve baya diyet spor dalan yaptım muhtemelen benim testler bozuk
Ayy inşallahHamilesiniz yüksek ihtimal hayırlı olsun
Bende kızım doğduktan sonra birkaç kere test yapmıştım bi kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. Bakalım kan vereyim deBen hep bunu kullandım hiç silik çizgi bile çıkarmamıştı umarım vardırrr
BeklemedeyimBende kızım doğduktan sonra birkaç kere test yapmıştım bi kuruma çizgisi bile çıkmamıştı. Bakalım kan vereyim de
İdrarda çıktıktan sonra kanda hayli hayli çıkar varsa zaten önce kanda yükseliyorAyy inşallahkan teati için günümü beklemeli miyimmm ben yarın yaptıracaktım ama arkadaşım günün gelmeden yapma dedi
![]()
Bende prodoctorla öğrenmiştim kimseden duymadım yalancı pozitif olarak. Allah gönlünüze göre versin inşallahKızlar ilk fotoğraf 5 dk içinde ikincisi yarım saat sonra bu test yalancı pozitif verir mi ? Bata 4 gün var. Eki Görüntüle 3596297
Sanki silik çizgi var gibi duruyorrr sabah tekrarlayın siz de istersenizzz
Nimo marka erken gebelik testi aldım cuma günü doktora gideceğim cuma sabahı yapacağım ona göre kanda veririmSanki silik çizgi var gibi duruyorrr sabah tekrarlayın siz de istersenizzz![]()
Ayy çok teşekkür ederim. Amin inşallahhhBende prodoctorla öğrenmiştim kimseden duymadım yalancı pozitif olarak. Allah gönlünüze göre versin inşallahyedek test varsa sabah yeniden yapın bakalım:)
İnşallah bizimledirlerNimo marka erken gebelik testi aldım cuma günü doktora gideceğim cuma sabahı yapacağım ona göre kanda veririm
İnşallah ya aminİnşallah bizimledirler![]()
Ay hadi Allah hayırlara cikarsin, hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah. Buraya da yazın muhakkak kan testi sonucunuzu :)Ayy çok teşekkür ederim. Amin inşallahhhgece rüyamda erkek bebeğe hamile gördüm kendimi test yapmamak için çok direndim ama evde iki test olduğunu görünce dayanamadım yaptım inşallah sağlıklıdır
![]()