- Konu Sahibi mutluluksende
Kan sonucum negatif kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki deeeeAy hadi Allah hayırlara cikarsin, hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah. Buraya da yazın muhakkak kan testi sonucunuzu :)
Cuma tekrar başka teste çıkarsa kanvereceğimAy hadi Allah hayırlara cikarsin, hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah. Buraya da yazın muhakkak kan testi sonucunuzu :)
İnşallah bir dahaki ay pozitifii görürsünüzzzKan sonucum negatif kızlar
Verdınızmı kanBu da benim testim prodoctor marka yaptığım 3 testten en koyusu bu pcos olduğum için bat falan yok bugün adetin 22. Günü ilk gebeliğimden bekirtiler olduğu için test yaptım. Birazdan kan vermeye gidicem. Bu aralar çok yalancı pozitif veren testler varmış umarım hamileyizdir
Eki Görüntüle 3596302
evet vermiş negatif çıkmışVerdınızmı kan
İnşallahTabiki deeee![]()
Bugün gecikmenin 3. Gününde kan testim böyleAy hadi Allah hayırlara cikarsin, hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah. Buraya da yazın muhakkak kan testi sonucunuzu :)
Ay canım gözün aydınn değer de maşallah çok guzelBugün gecikmenin 3. Gününde kan testim böyle![]()
Ay canım gözün aydınn değer de maşallah çok guzel2 güne 1 bu değer 2 katına çıkıyormuş. 1500 üzerine çıkınca da kese gorunuyormus. Doktora da gidersin zaten görünür kesen de inşallah
![]()
![]()
Oy maşallah sağlıkla büyüsün, dinlen kendini yorma güzel beslenmeye dikkat et :) biz kiraz oldukevet dün gittim doktora bir susam tanesi kadarız :)))