Prodoctor gebelik testi

nagiss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
1.308
249
43
23
Bu teste kip kırmızı çizgisi var ve kan testi negatif ilk defa bu teste başıma böyle bisey geldi nasil olur ya

Eklentiler

• 1000095072.webp
    1000095072.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 121
Bu testler hep yanıltıyor malesef ben çok üzüldüm bu yüzden

Bu teste kip kırmızı çizgisi var ve kan testi negatif ilk defa bu teste başıma böyle bisey geldi nasil olur ya
Kan testini ne zaman verdiniz bu testi ne zaman yaptınız, bende bir kere artı medde yaşadım silil çizgi vardı ama negatiffi kan testi

Bugun sabah yaptım testi 11 buçukta da verdim kanki bende hiç kuruma çizgisi dahi çıkarmadı hastane hatası olabilir mi acaba dedim

Ben de hamileliğimi prodoctorla öğrenmiştim ya çok şaşırdım çünkü çok araştırıp almıştım. Artimed freely falan yalancı pozitif veriyor ama prodoctor %99 doğru sonuç garantiliydi ya ama kan testi kesin sonuçtur canım üzülme, denemeye devam et bebişin en güzel zamanda gelecek sana 🤗

Bu ara prodoctor bozdu kendini. Ya yalancı çıkardı yada şöyle bişey olabilir benim başıma geldi mesela testte silik gördüm kan verdim negatif içime sinmedi regl günüm yine verdim pozitif sonuç aldım hani bana oldu diye sizede olacak değil ama reglinize daha varsa bekleyin

Bu ara prodoctor bozdu kendini. Ya yalancı çıkardı yada şöyle bişey olabilir benim başıma geldi mesela testte silik gördüm kan verdim negatif içime sinmedi regl günüm yine verdim pozitif sonuç aldım hani bana oldu diye sizede olacak değil ama reglinize daha varsa bekleyin
1 gun gecikti hastayım ilaç falan kullandim ondan mı pozitif verdi ki acaba

Ben de hamileliğimi prodoctorla öğrenmiştim ya çok şaşırdım çünkü çok araştırıp almıştım. Artimed freely falan yalancı pozitif veriyor ama prodoctor %99 doğru sonuç garantiliydi ya ama kan testi kesin sonuçtur canım üzülme, denemeye devam et bebişin en güzel zamanda gelecek sana 🤗
Insallah çok teşekkür ediyorum yorumuz için sağ salim kucağınıza almak nasip etsin sizide

Gebeliğimi prodoctorla öğrenmistim. Kürtajla sonuçlandı. Sonrasında yeni aldığım testlerde silik ya da kuruma çizgisi çıkarmaya başladı. Önceden hiç kuruma bile çıkarmıyordu. Bozdu sanırım o da 🫠

Kızlar freely, sizce yalancı pozitif mi

Eklentiler

• 1000032733.webp
    1000032733.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000032723.webp
    1000032723.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 65
Back
X