Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testini ne zaman verdiniz bu testi ne zaman yaptınız, bende bir kere artı medde yaşadım silil çizgi vardı ama negatiffi kan testiBu teste kip kırmızı çizgisi var ve kan testi negatif ilk defa bu teste başıma böyle bisey geldi nasil olur ya
Ben de hamileliğimi prodoctorla öğrenmiştim ya çok şaşırdım çünkü çok araştırıp almıştım. Artimed freely falan yalancı pozitif veriyor ama prodoctor %99 doğru sonuç garantiliydi ya ama kan testi kesin sonuçtur canım üzülme, denemeye devam et bebişin en güzel zamanda gelecek sanaBu teste kip kırmızı çizgisi var ve kan testi negatif ilk defa bu teste başıma böyle bisey geldi nasil olur ya
Bu ara prodoctor bozdu kendini. Ya yalancı çıkardı yada şöyle bişey olabilir benim başıma geldi mesela testte silik gördüm kan verdim negatif içime sinmedi regl günüm yine verdim pozitif sonuç aldım hani bana oldu diye sizede olacak değil ama reglinize daha varsa bekleyinBu teste kip kırmızı çizgisi var ve kan testi negatif ilk defa bu teste başıma böyle bisey geldi nasil olur ya
1 gun gecikti hastayım ilaç falan kullandim ondan mı pozitif verdi ki acabaBu ara prodoctor bozdu kendini. Ya yalancı çıkardı yada şöyle bişey olabilir benim başıma geldi mesela testte silik gördüm kan verdim negatif içime sinmedi regl günüm yine verdim pozitif sonuç aldım hani bana oldu diye sizede olacak değil ama reglinize daha varsa bekleyin
Insallah çok teşekkür ediyorum yorumuz için sağ salim kucağınıza almak nasip etsin sizideBen de hamileliğimi prodoctorla öğrenmiştim ya çok şaşırdım çünkü çok araştırıp almıştım. Artimed freely falan yalancı pozitif veriyor ama prodoctor %99 doğru sonuç garantiliydi ya ama kan testi kesin sonuçtur canım üzülme, denemeye devam et bebişin en güzel zamanda gelecek sana![]()
Yani kan verip netleştirin yalancı pozitif olma ihtimalide var1 gun gecikti hastayım ilaç falan kullandim ondan mı pozitif verdi ki acaba
Çizgiyi görebiliyorm kan verin istersenizKızlar freely, sizce yalancı pozitif mi
Kızlar freely, sizce yalancı pozitif mi
Kızlar freely, sizce yalancı pozitif mi
Adetinize kaç gün varTeşekkür ederim 1 gün önce değerim 0.1 çıkmıştı hemen yükselir mi emin olamıyorum![]()
Yükseleceğini sanmıyorum olsa mutlaka kanda çıkardı12 gün geçti
Bnde testlerimi yükledim procdor bu test hakkında bilginiz var mı yada siz bişey gördünüz mü12 gün geçti
Prodoctor geçen ay yalancı pozitif verdi bende inşallah sizde vardırBnde testlerimi yükledim procdor bu test hakkında bilginiz var mı yada siz bişey gördünüz mü
Testinizin resmi var mıydıProdoctor geçen ay yalancı pozitif verdi bende inşallah sizde vardır![]()