Prodoctor gebelik testi

nagiss21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
1.295
249
43
23
Pcos hastasıyım haplarla adet oluyorum Bu ay hap falan kullanmadım uygulamaya gore 4 gun geciktim SAT 11 NISAN 3 gun önce prodoctor gebelik testinde silik çizgi gördüm hemen kan verdim negatif çıktı dün sente Lady diye gebelik testi yaptım negatif ti bugun gene prodoctor yaptım gene silik ovulasyon testi de yaptim fotoğraflarını ekliycem ben anlamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz noluyor ben anlamıyorum

Eklentiler

• 1000095903.webp
    1000095903.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 375
  • 1000095905.webp
    1000095905.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 329
  • 1000095909.webp
    1000095909.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 348
Pcos hastasıyım haplarla adet oluyorum Bu ay hap falan kullanmadım uygulamaya gore 4 gun geciktim SAT 11 NISAN 3 gun önce prodoctor gebelik testinde silik çizgi gördüm hemen kan verdim negatif çıktı dün sente Lady diye gebelik testi yaptım negatif ti bugun gene prodoctor yaptım gene silik ovulasyon testi de yaptim fotoğraflarını ekliycem ben anlamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz noluyor ben anlamıyorum
Canım var gibi görünüyor ☺️ bir arkadaşımın testleri pozitif çıktıktan sonra bir hafta verdiği kanlar hep negatifti ama şu an kendisi 38 haftalık gebe 🤲🏻 inşallah senin de vardır gönlünü ferah tut

Canım var gibi görünüyor ☺️ bir arkadaşımın testleri pozitif çıktıktan sonra bir hafta verdiği kanlar hep negatifti ama şu an kendisi 38 haftalık gebe 🤲🏻 inşallah senin de vardır gönlünü ferah tut
Ayy insallah çok istiyoruz ne zamandır tedavi alıyorduk ama hep olumsuzla sonuçlandı insallah vardır

Gecen verdim eşime de söyledim testi gösterdim sonra kanda negatif çıkınca çok üzüldüm oda üzüldü tabi oyuzden vermem heralde gene testlerle takip ederim

Yeni bidaha yaptim prodoctor 4.dk cektim

Eklentiler

• 1000095916.webp
    1000095916.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 362
benimde pcos um var adetim düzensiz sat 6 nisan pazar günü test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu ama hala reglim başlamadı kan testi yaptırsam mı biraz daha mı beklesem bilemiyorum hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum kafam çok karıştı

Bak bu kadar test yaptım 6 tane test yaptım hepsi pozitif ama kan negatif 3 4 gun daha bekle öyle kan ver

Yok artık sadece beta verdim ben özele 300 tl
bende inanamadım daha geçen sene poliklinik gibi bir yerde yaptırmıştım 200tl ye taşındığımız için oraya gidemedim bir özel hastaneye gidip yaptırayım dedim böyle bir fiyat verdi teşekkür edip çıktım zaten

yani alt tarafı bir gebelik testi bu kdar pahalı olması aşırı anormal inanamadım gerçekten

Back
X