Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen ay özel hastanede sadece gebeliğe baktırmak için kan vereceğim dedim 460tl ye verdim çok abartı bir fiyat bu söylediklerikan testini nerede veriyorsunuz ? ben dün bir özel hastaneye sordum 3800 tl dedi şok oldum
evet bencede başka bir hastane deniyim bari bugün kolan da nasıldır acaba fiyatBen geçen ay özel hastanede sadece gebeliğe baktırmak için kan vereceğim dedim 460tl ye verdim çok abartı bir fiyat bu söyledikleri
Canım sen baya hamilesin hayırlısı olsun inşallahYeni bidaha yaptim prodoctor 4.dk cektim
Belirtilerin nelerdiYeni bidaha yaptim prodoctor 4.dk cektim
Maalesef degilim yalancı pozitif vermisCanım sen baya hamilesin hayırlısı olsun inşallah![]()
Hangi markalardan bizde kullanmayalım o markalariMaalesef degilim yalancı pozitif vermis
Aa gerçekten mi ama baya pembe duruyor bu testler gerçekten çok yanıltıyor niye satıyorlar anlamış değilimMaalesef degilim yalancı pozitif vermis
Sonucunuz ne oldu acaba ?Pcos hastasıyım haplarla adet oluyorum Bu ay hap falan kullanmadım uygulamaya gore 4 gun geciktim SAT 11 NISAN 3 gun önce prodoctor gebelik testinde silik çizgi gördüm hemen kan verdim negatif çıktı dün sente Lady diye gebelik testi yaptım negatif ti bugun gene prodoctor yaptım gene silik ovulasyon testi de yaptim fotoğraflarını ekliycem ben anlamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz noluyor ben anlamıyorum
O test çok doğru sonuç veriyor hep öyle duydum belki sizin kimyasal olmuştur çünkü kıpkırmızııooProdoctor marka hic kuruma çizgisi cikarmamisti önceden ama bozmuşlar testi