• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor güvenilir mi

ipekbocegi11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Prodoctor erken gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan kızlar bat bugün sabah ilk idrarla yaptım negatif burdan döner mi sizce 1 haftadır adet ağrısı çekiyorum ama hala olmadım

Yanlış negatif çıkarıyor yazan da çok olmuş ordan bi ümitlendim aslında

Adete 4 gün kala cok silik çizgiyle pozitif göstermişti, predictor alamadıgım yerde hep onu kullandım güveniyorum ben

B good diye bir testle denedim ikinci çizgi bildiğiniz beyaz net görünen bi çizgi çıktı ama bembeyaz çizgi çok tuhaf

Prodoctor erken gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan kızlar bat bugün sabah ilk idrarla yaptım negatif burdan döner mi sizce 1 haftadır adet ağrısı çekiyorum ama hala olmadım
2 gebeliğimi de onunla öğrenmiştim. Tüp bebek ve 3. Gün embriyosu olmasına rağmen transfer sonrası 4. Gün bile çok silik çizgi Göstermişti ben güvendim yani o yüzden:)
Ama geç döllenme gibi bir durum filan varsa bilemem sizde. Belki o yüzden şu an negatiftir ya da gebelik yoktur o yüzden negatiftir tekrarlayın siz yine de bir kaç güne

Back
X