Prodoctor idrar testi

menekse_234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
465
458
103
35
Tüp bebek transferi in 11. Günü yarın test günüm. Transferden sonra prodoctor erken gebelik testi aldım set halinde 5 tane. 7. Günden itibaren her sabah bu testi yaptım. Hep silik çizgi çıktı hafif koyulaştı ama asla netlik yoktu. Hamileyim sandım hep,çok umutlandım gerçekten. Ama bu sabah yine silik çıkınca şüphelendim. Sonra baktım bir sürü şikayet varmış. En son kaset test aldım ve az önce yaptım sonuç negatif. Hangisi hatalı anlamadım.

Son düzenleme:
Merhaba, bilgilendirme için teşekkürler. Önerdiğiniz bir marka var mı?

Merhaba, bilgilendirme için teşekkürler. Önerdiğiniz bir marka var mı?
Ben marka bilmiyorum yani internetten sipariş ettim bunu da dikkat etmemiştim yorumlara gerçi çok öğrenen varmış bu markayla hamile olduğunu ama güvenirliği düşük malesef

Cok şaşırdım ben prodoctorla öğrendim 5 gun onceden cikarmaya başladı. Reglimin geciktigi ilk gün de kan testinde 273 olarak cikti. Müthiş kopkoyu çıkan bir test degil bu arada

Prodoctor erken gebelik testi olduğu için doğru olduğunu düşünüyorum. Kaset test genelde daha geç sonuç verir.

prodoctor erken gebelik testi bu yaptığımda adetime 2 gün filan vardı hafif silik görmüştüm çöpe atmıştım ertesi gün dükkanıma gittiğimde çöpten aldım bi bakayım dedim bu şekildeydi baya ikinci çizgi belli oluyor önceki günden de silik görmüştüm zaten şimdi kurudu mu tam belli oldu diye düşündüm ama negatif tüp bebekteyim şubat ayında transferim yapılcak bu teste kesinlikle güvenmiyorum netten 12 li paket almıştım 4 tane kaldı bundan ama ben transfer için predictor marka aldım internetten 2 tanesi 120 almıştım indirimden benim için şu an en iyisi o prodoctoru da yine kullanırım ama silik kaç kez çıkardı bu test bana sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…