Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her testte oluyor hemen hemen canısı at bir bakalımKızlar bu marka gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu
Her testte oluyor hemen hemen canısı at bir bakalım
Her testte oluyor hemen hemen canısı at bir bakalım
Kaç dakika da çıktığına bağlı kuruma çizgisi olup olmadığıKızlar bu marka gebelik testinde kuruma çizgisi olur mu
Gözüküyor ama biraz eğri gibi elinde test varsa tekrarla kav gün varEki Görüntüle 3289382 Böyle canım
Kaç dakikada çıktıEki Görüntüle 3289382 Böyle canım
Vala ben sabah yaptım çıktım sımdı eve geldım böyleKaç dakikada çıktı
Yedi gün var dahaGözüküyor ama biraz eğri gibi elinde test varsa tekrarla kav gün var
Daha çok da varmış canım ama sen için rahat edecekse sbh ilk idrarla tekrarlaYedi gün var daha
Kuruma öizgisi mi yalancı çizgi mi artık ney bilmiyorum benim de sabah ilk idrarla bu şekilde çıkmıştı belli belirsiz 2 gün sonra tekrarladım çok daha belirgindi git gide daha belirginleşiyordu. Ama 2 saat sonra felan çıkmıştı benim kan testi verdim negatif en son attığımda çok çok daha koyuydu ikinci çizgiYedi gün var daha
Senın daha belırgın canım var bence gıdıp bı kan verseneKuruma öizgisi mi yalancı çizgi mi artık ney bilmiyorum benim de sabah ilk idrarla bu şekilde çıkmıştı belli belirsiz 2 gün sonra tekrarladım çok daha belirgindi git gide daha belirginleşiyordu. Ama 2 saat sonra felan çıkmıştı benim kan testi verdim negatif en son attığımda çok çok daha koyuydu ikinci çizgi
Ben verdim negatif çıktıSenın daha belırgın canım var bence gıdıp bı kan versene
Ne zaman verdinBen verdim negatif çıktı