Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testleri pek güvenilir değil 5 tl lik testler bile varsa silik gösteriyor zaten. Ben 5 gun kala bes tl lik testle silik çizgi görmüştümDaha önce hiç kullanmadım arkadaşlar gebelik testi markası prodoctor nasıl ya da hangileri iyi
Yani iyi değil diyorsunuzErken gebelik testleri pek güvenilir değil 5 tl lik testler bile varsa silik gösteriyor zaten. Ben 5 gun kala bes tl lik testle silik çizgi görmüştüm
Bence ona o parayı vereceğinize kaset testler alın gerçekten. Ben de hep erken gebelik aldm ama kaset testte öğrendim. Bhcg 1 olsa bile erken gebelik te çizgi çıkarıyorYani iyi değil diyorsunuz
Ben 2 kere kullandım ikisinde de doğru sonuç verdi. Ama memnun olmayan kişiler çok. Normal test almak daha mantıklı duruyor fiyat doğruluk açısındanba
Battan ne kadar önce kullandınızBen 2 kere kullandım ikisinde de doğru sonuç verdi. Ama memnun olmayan kişiler çok. Normal test almak daha mantıklı duruyor fiyat doğruluk açısından
Prodoctor önermem kesinlikle bende 4 tanesinde silik çizgi çıkarmıştı umutlanmıştım çok ama hayak kırıklığı oldu.Daha önce hiç kullanmadım arkadaşlar gebelik testi markası prodoctor nasıl ya da hangileri iyi
4 gün önce kullandımBattan ne kadar önce kullandınız
Düzenli mi adetiniz4 gün önce kullandım
Adetiniz düzenli miYalancı pozitifi bende çok yaşadım hatta 3 defa her seferinde umutlanıp sonu güsran oldu hatta birini bata 1 gün kala yapmıştım pozitifti ve ertesi gün hastalandım en iyisi adetin geçmesini beklemek ama bunu başaramayan çok ve bende bunlardanım Rabbim isteyene yaşattırsın bu duyguyu çok şükür bi kızım var ikincisi için uğraşıyoruz iki senedir olmadı nasip ol diyen Rabbim ne zaman oldurursa
Evet 29 günde 1Adetiniz düzenli mi
Erken gebelik testi onu kullandım hamile olduğumu sandım pozitif çıktı sevindik ettik 10 gün sonda adet oldum doktor bakıp hamile filan değilsin dediğinde şok geçirmiştim zaten güvenmeyinYani iyi değil diyorsunuz
Folik asit kullandınız mı gebelik düşününceErken gebelik testi onu kullandım hamile olduğumu sandım pozitif çıktı sevindik ettik 10 gün sonda adet oldum doktor bakıp hamile filan değilsin dediğinde şok geçirmiştim zaten güvenmeyin
Kesinlikle kullanmadım . Pekte mantıklı bulmuyorum. Bol bol witamib alıyorum ceviz bal muz . İlaç kullanmayı sevmeyen biri yim sanırımFolik asit kullandınız mı gebelik düşününce