Gebeliğe Hazırlık Prodoctor nasıl bir marka

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
30
Daha önce hiç kullanmadım arkadaşlar gebelik testi markası prodoctor nasıl ya da hangileri iyi

Daha önce hiç kullanmadım arkadaşlar gebelik testi markası prodoctor nasıl ya da hangileri iyi
Erken gebelik testleri pek güvenilir değil 5 tl lik testler bile varsa silik gösteriyor zaten. Ben 5 gun kala bes tl lik testle silik çizgi görmüştüm

Yalancı pozitif oranı yüksek bir marka. Predictor daha sağlıklı sonuç veriyor ama en kesini kaset tabii

Ben 2 kere kullandım ikisinde de doğru sonuç verdi. Ama memnun olmayan kişiler çok. Normal test almak daha mantıklı duruyor fiyat doğruluk açısından

Prodoctor önermem kesinlikle bende 4 tanesinde silik çizgi çıkarmıştı umutlanmıştım çok ama hayak kırıklığı oldu.
Size erken gebelik testinde önerim days comfort. Hamileliğimi de onunla öğrendim bata 5 gün kala

Prodoctor bende yalancı pozitif cıkardı tavsiye etmiyorum. Normal kaset testler veya predictor early deneyebilirsin.

Yalancı pozitifi bende çok yaşadım hatta 3 defa her seferinde umutlanıp sonu güsran oldu hatta birini bata 1 gün kala yapmıştım pozitifti ve ertesi gün hastalandım en iyisi adetin geçmesini beklemek ama bunu başaramayan çok ve bende bunlardanım Rabbim isteyene yaşattırsın bu duyguyu çok şükür bi kızım var ikincisi için uğraşıyoruz iki senedir olmadı nasip ol diyen Rabbim ne zaman oldurursa

Yalancı pozitifi bende çok yaşadım hatta 3 defa her seferinde umutlanıp sonu güsran oldu hatta birini bata 1 gün kala yapmıştım pozitifti ve ertesi gün hastalandım en iyisi adetin geçmesini beklemek ama bunu başaramayan çok ve bende bunlardanım Rabbim isteyene yaşattırsın bu duyguyu çok şükür bi kızım var ikincisi için uğraşıyoruz iki senedir olmadı nasip ol diyen Rabbim ne zaman oldurursa
Adetiniz düzenli mi

Yani iyi değil diyorsunuz
Erken gebelik testi onu kullandım hamile olduğumu sandım pozitif çıktı sevindik ettik 10 gün sonda adet oldum doktor bakıp hamile filan değilsin dediğinde şok geçirmiştim zaten güvenmeyin

Back
X