Prodoctor silik çizgi hamilelik mi?

selectran

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
213
48
13
28
Kızlar selam bu ay ovülasyon testi kullanmadım 31 mayısta adet gördüm 8 hazirana kadar toplam 9 gün 12 sinde kahve akıntı şeklinde lekelenmeler yaşadım 14 ünde ise mukuslu şeffaf akıntım geldi bu yumurtlama belirtisiymiş zaten o günden bu yana da çok bel ağrım var dün kasık ağrım çok oldu bu sabah yaptığım testte de ince silik çizgi var 2 gün sonra yine tekrar edeceğim testi böyle yumurtlama akıntısı görüp kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği yardımcı olabilir misiniz acaba
IMG_0658.webp
IMG_0656.webp
IMG_0657.webp

Canım gördüğün kuruma çizgisi olabilir. Ben ikinci çizgiyi göremedim. Bat daha 10 gün var dediğine göre en az. Bu kadar erken kanda ancak görebilirsin. 3/5 gün sonra tekrarla bence testi

Kızlar selam bu ay ovülasyon testi kullanmadım 31 mayısta adet gördüm 8 hazirana kadar toplam 9 gün 12 sinde kahve akıntı şeklinde lekelenmeler yaşadım 14 ünde ise mukuslu şeffaf akıntım geldi bu yumurtlama belirtisiymiş zaten o günden bu yana da çok bel ağrım var dün kasık ağrım çok oldu bu sabah yaptığım testte de ince silik çizgi var 2 gün sonra yine tekrar edeceğim testi böyle yumurtlama akıntısı görüp kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği yardımcı olabilir misiniz acabaEki Görüntüle 3608054 Eki Görüntüle 3608055 Eki Görüntüle 3608056
Sonuç nedir acaba merak ettim

Back
X