Prodoctor silik çizgi

Aselinda12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
18
1
1
26
ızlar merhaba bugün adet günüm prodoctor test yaptım ilki biraz belirgin silik çizgi çıktı ama fotografta zor görünüyor iki tane daha yaptım onlar da gölge gibi silik bir çizgi vardı 3 de yanılma payı olablirmi yada hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_3790.webp
    IMG_3790.webp
    140,3 KB · Görüntüleme: 183
ızlar merhaba bugün adet günüm prodoctor test yaptım ilki biraz belirgin silik çizgi çıktı ama fotografta zor görünüyor iki tane daha yaptım onlar da gölge gibi silik bir çizgi vardı 3 de yanılma payı olablirmi yada hamile olabilirmiyim
Bana 3 kere yalancı çıkardı halbuki güvenilir diye almıştım bu ara bu tarz olayları çıktı ama bana oldu diye sizede olacak diye bişey yok elbette olma ihtimali var sabah tekrar deneyin isterseniz yada pazartesi kan verin zaten varsa biraz yükselmişte olur o arada

Bana 3 kere yalancı çıkardı halbuki güvenilir diye almıştım bu ara bu tarz olayları çıktı ama bana oldu diye sizede olacak diye bişey yok elbette olma ihtimali var sabah tekrar deneyin isterseniz yada pazartesi kan verin zaten varsa biraz yükselmişte olur o arada
Yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah hayırlısı olur

Merhabalar. 25 Nisan'da 2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum. Transferden önce prodoctor 12'li ve predictor early 5'li kutu test alıp stoklamıştım. 30 Nisan'da iki testi aynı zamanda kullanarak her sabah ilk idrarla yapmaya başladım. Prodoctorla ayrıca öğlenleri de yapıyorum. İlk gün sabah hariç tüm testlerde prodoctorda mutlaka ilk 5-10 dakikada silik de olsa ikinci çizgi mutlaka çıkıyor, predictor net biçimde negatif. Bugün bir de Artı Med erken gebelik testi alıp akşam saatlerinde denedim, o da predictor gibi negatif. Kuruma çizgisi bile çıkmıyor. Henüz 7. Günde olduğum için negatif çıkarsa sonrasında ilaçlarımı kullanmak zor gelir diye kan tahlili yaptırmak istemiyorum. Böyle bir durum yaşayıp pozitif sonuçlanan var mıdır?

Back
X