SağolunAy ben çok baktım ama bir türlü ikinci çizgiyi göremedim bu testte bir şey yok gibi aabah tekrar deneyin gecikmeniz vs varsa
Bence siz yarın falan sabah ilk idrarla tekrar yapın ya siz çıplak gözle görebiliyor musunuz bir şey
Evet silikBence siz yarın falan sabah ilk idrarla tekrar yapın ya siz çıplak gözle görebiliyor musunuz bir şey
En güzeli tekrarlayın testi varsa zaten her geçen gün daha koyu çıkıyor biraz netleşince kan verip teyit edersinizEvet silik
En güzeli tekrarlayın testi varsa zaten her geçen gün daha koyu çıkıyor biraz netleşince kan verip teyit edersiniz
Ben gördüm siliklik inşallah vardır siz benimkilerde görüyomusunuzAdetime 4 gün var dayanamadım yaptım akşam üstü inşallah vardır çok istiyorum
Silik var gibi duruyor sabah ilk idrarda tekrar yapın benceAdetime 4 gün var dayanamadım yaptım akşam üstü inşallah vardır çok istiyorum
Aşkım seninkindede var sanki Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin birbirimizeBen gördüm siliklik inşallah vardır siz benimkilerde görüyomusunuz
Daha demin baktım üstünden 3 saat geçti baya koyulasmisSilik var gibi duruyor sabah ilk idrarda tekrar yapın bence
Bugün yaptım erken gelmedi test o yüzden ilk idrar değil ama sabah ilk idrarla yapacağım inşallah vardır güzel haberler vermek nasip olsunAşkım seninkindede var sanki Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin birbirimizene zaman yaptin testi
Burda var gibi duruyor rengi filtreleyince ama bence sizde testinizi bir kaç gün tekrarlayın kendi testlerimi ekleyim daha iyi anlarsınız nedenini varsa her geçen gün koyulaşıyor
3 saat önce yaptım daha demin baktım iyice koyulasmis benim testim Awox marka seninkide aynı mı olduBugün yaptım erken gelmedi test o yüzden ilk idrar değil ama sabah ilk idrarla yapacağım inşallah vardır güzel haberler vermek nasip olsun
İlk 5 dakika içinde siliği gördükten sonra koyulaştıysa normal bekledikçe belirginleşiyor ama 5 dakkadan sonra çıkan çizgi yanlış sonuç oluyor genellikleDaha demin baktım üstünden 3 saat geçti baya koyulasmis
Aynı çizgileri görmek bizede nasip olsun inşallahBurda var gibi duruyor rengi filtreleyince ama bence sizde testinizi bir kaç gün tekrarlayın kendi testlerimi ekleyim daha iyi anlarsınız nedenini varsa her geçen gün koyulaşıyor
Evet pembeliyken ilk 5 dk içinde çizgi silikti durdukça daha belirgin oluyor3 saat önce yaptım daha demin baktım iyice koyulasmis benim testim Awox marka seninkide aynı mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?