• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor test 3 tane yaptım üçünde de kuruma çizgisi mi var?

frdszr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
34
10
3
27
Adet tarihime 5 gün var. Prodoctor erken hamilelik testi kullanıyorum ve bu gönderdiğim üç testte de ince kıl gibi çizgiler belirdi o an ben göremedim hiçbirinde ama sonradan baktığımda bu çizgileri gördüm. Sevinmek de istemiyorum kuruma çizgisidir diye. Yine prodoctorun önceki günlerde yaptığım başka bir testi bembeyaz hiç çizgi yok ama bunlar da var. Prodoctor marka test kullanıp bu durumu yaşayanlar oldu mu nasıl yol izlediler?

Eklentiler

• 1746869993030.webp
    1746869993030.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 477
  • Screenshot_20250510-124046.webp
    Screenshot_20250510-124046.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 447
üçü de negatif görünüyor. prodoctor bende de kuruma çizgisi çıkarıyordu. bu yüzden 10.dkdan sonra çöpe atıyorum kafam karısmasın diye

Adet tarihime 5 gün var. Prodoctor erken hamilelik testi kullanıyorum ve bu gönderdiğim üç testte de ince kıl gibi çizgiler belirdi o an ben göremedim hiçbirinde ama sonradan baktığımda bu çizgileri gördüm. Sevinmek de istemiyorum kuruma çizgisidir diye. Yine prodoctorun önceki günlerde yaptığım başka bir testi bembeyaz hiç çizgi yok ama bunlar da var. Prodoctor marka test kullanıp bu durumu yaşayanlar oldu mu nasıl yol izlediler?
Maalesef kuruma çizgisi çıkartıyor bende de böyle olmuştu.

canım benim profilimdeki testlere de bakar mısın awox kuruma çzigisi çıkrmıyor dediler onu aldım da net çizgi görmedim ama çizgi başlangıcı var sanki

Snapchat-1868189491.webp

Benimde procdor test bu şekilde bişey var mıdır

Eklentiler

• 17468825275861031461800439611835.webp
    17468825275861031461800439611835.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 396
Galiba sizinki de kuruma çizgisi gibi duruyor benimkiyle aynı şekilde ince ve kıl gibi bir çizgi kaç dakika içinde çıktı bu sonuç

İnternetten 12 adet Prodoctor satın aldım bu ay, 12 tanesinin hepsinde ilk 10 dakika içinde iki çizgi çıktı. Bir kısmı silikti ama hepsi hemen belirdi. Daha koyu çıktığı gün 1 saat içinde kan verdim ve kan testi negatif çıktı. Markayı karalamak istemem belki internette sahte ürüne denk geldim ama idrar testleri yanıltabiliyor maalesef. Araştırıp Awox ve Prodoctor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor diye aldım ama Awox’da kuruma çizgisi çıkardı. Testleri de ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_9879.webp
    IMG_9879.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 235
  • IMG_9878.webp
    IMG_9878.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG_9763.webp
    IMG_9763.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 353
İnternetten 12 adet Prodoctor satın aldım bu ay, 12 tanesinin hepsinde ilk 10 dakika içinde iki çizgi çıktı. Bir kısmı silikti ama hepsi hemen belirdi. Daha koyu çıktığı gün 1 saat içinde kan verdim ve kan testi negatif çıktı. Markayı karalamak istemem belki internette sahte ürüne denk geldim ama idrar testleri yanıltabiliyor maalesef. Araştırıp Awox ve Prodoctor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor diye aldım ama Awox’da kuruma çizgisi çıkardı. Testleri de ekliyorum.
Evet çizgileriniz çok koyu ben de kendimi hamile zannederdim bu benim ilk bebek denememdi prodoctor'ın kuruma çizgisi çıkardığını görünce daha almamaya karar verdim prodoctor, awox, comfort hepsi aynı benim gözümde artık. Laboquick ve roll gebelik testi var bunlar kaset testler ve kuruma çizgisi dahi çıkarmıyorlar. Ben adet öncesi ve adet günü kaset test yaparak devam edeceğim diğer aylarda :)

Evet çizgileriniz çok koyu ben de kendimi hamile zannederdim bu benim ilk bebek denememdi prodoctor'ın kuruma çizgisi çıkardığını görünce daha almamaya karar verdim prodoctor, awox, comfort hepsi aynı benim gözümde artık. Laboquick ve roll gebelik testi var bunlar kaset testler ve kuruma çizgisi dahi çıkarmıyorlar. Ben adet öncesi ve adet günü kaset test yaparak devam edeceğim diğer aylarda :)

Sizin daha ilk denemenizmiş, umarım çok beklemeden gönlünüzce olur her şey. Ben kendi tecrübemi paylaştım, umarım sizinki gerçekten pozitiftir. Gelmiş geçmiş tecrübelerime göre Laboquick gerçekten çoğu teste göre daha güvenilir ama onda da Roll’da da kuruma çizgisi gördüm. :) Kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim oldu, onda beta 15 iken Laboquick çok silik de olsa anında ikinci çizgiyi çıkardı. Predictor gözle görülmeyecek kadar silikti mesela. Herkesin tecrübesi farklı tabi. Tekrardan umarım her şey gönlünüzce olsun.

Sonucunuz ne oldu acaba benimde hep böyle yalancı pozitif mi?

Laboquik kaset bende de kuruma çizgisi çıkardı hemde baya belliydi. Tabi denk gelmiş olabilir tekrarlamakta fayda var

Back
X