- 1 Kasım 2023
- 14
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi ceylan5001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bes beli bence güvenilir bir test canım hayırlı olsun sağ sağlim kucağına al :)Bu testin yanılma payı var mı ?
Hayırlı olsun iki defa bu testle öğrendim erken gebelik testiyle 10 gün öncesinde öğrenmiştim habi kimyasal gebelik oldu ama gerçek sonuç veriyor maşallahBu testin yanılma payı var mı ?
İnşallah olumludur akşam eşim gelince kan vericem yarına da Randevu aldım hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun iki defa bu testle öğrendim erken gebelik testiyle 10 gün öncesinde öğrenmiştim habi kimyasal gebelik oldu ama gerçek sonuç veriyor maşallah![]()
İlişkiden kaç gün sonra yapılmalı ? 21 gün doğru olur muBu testle öğrendim bende, yanılma payı olduğunu düşünmüyorum olsa bile ikisinde olmaz
Erken testlerde çıkabilir ben çok bekledim amaİlişkiden kaç gün sonra yapılmalı ? 21 gün doğru olur mu
Ne kadar beklediniz ?Erken testlerde çıkabilir ben çok bekledim ama
10 güne yakın geçti benimNe kadar beklediniz ?
Ne alaka anlamadım
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar kan sonucum 2417 çıktı haber vermek istedim![]()
İnşallahHayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()